gs 500 rozmiar
• Strona 1 z 1
gs 500 rozmiar
czolem!!!! mam 190 cm wzrostu i waze jakies 110 kg. mysle nad kupnem gs 500.nie bedzie on dla mnie za maly? czy jak dorzuce mu kufry i pojade z zaladowanymi nie zamuli go to zbytnio? co innego polecacie przy moich gabarytach.nie chce przecinaka,tylko motocykla do turystyki
pozdrawiam
pozdrawiam
- jugo
- Świeżak
Magik napisał(a):yamaha xj 600 diversion, do turystyki lepsza od gs-a i wieksza.
Pozdrawiam i powodzenia.
I słabsza:P
Raczej kup coś jak Bandit 600, Fazer600...jesli mówimy o motocyklach średniego litrażu do turystyki.
Z drugiej strony mój dziadek wazył ponad 90kg i mierzył 184cm a polske całą zjeździł WSKą 125:D Czesto w dwie osoby.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
witam ze swoim wzrostem nie kupuj gsa naprawde dobrze ci radze bedziesz sie czul jak chlop na trojkolowym rowerku gs jest waziutki i malutki
jezeli chodzi o bagaze to gs powaznie czuje kazde obciazenia,naprawde a co za tym idzie 140 km/h i silnik juz bedzie sie przeciazal.
ja proponuje z turystykow dla ciebie fazera bandita albo gsxf 600
jezeli chodzi o bagaze to gs powaznie czuje kazde obciazenia,naprawde a co za tym idzie 140 km/h i silnik juz bedzie sie przeciazal.
ja proponuje z turystykow dla ciebie fazera bandita albo gsxf 600
- nitro8888
- Świeżak
a ja mam 190 cm wzrostu 92 kg wagi i na gs-ie 3 sezony jezdzilem z pasazerem i sporym bagazem... moze nie jest to wtedy rakieta ale te 160 poleci na spokojnie
zjezdzilem nim cale wybrzeze baltyku... i bylo ok.
Ps. moze i rzeczywiscie jest taki jakkomarek ale wygodnie popodniesieniu kierownicy....

Ps. moze i rzeczywiscie jest taki jakkomarek ale wygodnie popodniesieniu kierownicy....
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości