Cagiva mito 125 czy areox??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
loool panowie czy wy sie słyszycie?? :O Cagiva Mito jest fajna?? :O przecierz to nawet nie wygląda, siano jej wystaje z felg. Ja bym na tym nawet nie usiadł <lol2> a co dpiero jeździć. przecierz to chyba wiecej stoi u mechanika niz sie toczy
moim zdaniem to jest totalna porażka. Wogule nie wiem o czym wy tu gadacie
Sorka jezeli kogos urazam ale taka jest prawada ze tego nie ma co porównywać z Aprilia RS czy z NSR czy chociazby CBR 125
Jezeli chodzi o pierwszy moto z manualem i 125 to najlepiej CBR bo mało spali nie porwie cię i leciutko sie prowadzi. Moim zdaniem jest idealna. Noi wygląda przynajmniej jak motor a nie jak taczki ;]

Sorka jezeli kogos urazam ale taka jest prawada ze tego nie ma co porównywać z Aprilia RS czy z NSR czy chociazby CBR 125
Jezeli chodzi o pierwszy moto z manualem i 125 to najlepiej CBR bo mało spali nie porwie cię i leciutko sie prowadzi. Moim zdaniem jest idealna. Noi wygląda przynajmniej jak motor a nie jak taczki ;]
<b>Aprilia RS 125 Racing</b>
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela

-
pabll0 - Świeżak
pabll0 napisał(a):loool panowie czy wy sie słyszycie?? :O Cagiva Mito jest fajna?? :O przecierz to nawet nie wygląda, siano jej wystaje z felg. Ja bym na tym nawet nie usiadł <lol2> a co dpiero jeździć. przecierz to chyba wiecej stoi u mechanika niz sie toczymoim zdaniem to jest totalna porażka. Wogule nie wiem o czym wy tu gadacie
1. Wygląd:> Nawiązuje do Ducati 916, super klasyka wiec nie rozumiem dlaczego mowisz ze siano wystaje z felg.
2. Posiadales mito, ze wiesz ze tak sie psuje, czy słyszałeś od kogoś, kto tez usłyszał od kogos itd,itd?
3. Sposob uzytkowania takiego mototru ma bardzo duzy wplyw na to jak sie psuje?
4 Honda CBR 125 to 4takt a mito 2takt
5. Widziales kiedys ta swoja wymarzona honda i cagive? Jeżdziles nimi?
6. Moc mito to jest ponad 30KM, a CBR 14KM
7. Aerox, czy mito ? Mito, pod warunkiem ze bedziesz o ten motor dbał, ale każdy 2 takt wymaga nadzwyczajnej opieki, nie tylko mito.
8Nie wiem jak stoja cześci ale napewno beda drozsze od nsr.
9. Miłej jazdy:P
- Binek
- Świeżak
stary temat, nikt nie potrzebuje udzielenia odpowiedzi, odpowiadajcie na bieżące 

http://www.bikepics.com/members/indus/ | http://www.tkkj.net/ | dt 80 kupię, chętni na gg
- indus
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm