pierwsze spodnie /skóra/
• Strona 1 z 1
pierwsze spodnie /skóra/
witam
kompletuje ciuchy, zdecydowałem się na skórę i aktualnie jestem na etapie kupna dopinanych spodni do kurtki
sensowne wydaja mi siÄ™ Retracer'y od RETBIKE'a
> http://www.retbike.pl/odziez/spodnie_sk ... 2008_.html
czy to dobry trop?
cena/jakość - dla początkującego
kompletuje ciuchy, zdecydowałem się na skórę i aktualnie jestem na etapie kupna dopinanych spodni do kurtki
sensowne wydaja mi siÄ™ Retracer'y od RETBIKE'a
> http://www.retbike.pl/odziez/spodnie_sk ... 2008_.html
czy to dobry trop?
cena/jakość - dla początkującego
- ven
- Świeżak
trop dobry tylko czy kiedyś miałeś takowe portki na tyłku ?? dlaczego pytam, otuż wielu klientów poprostu napala sie na skóry a kiedy już je kupią latają w smej kurtce bo w spodniach im gorąco i niewygodnie także przemyśl czy będziesz w tym jeździł bo inaczej szkoda kasy
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Kosta nie każdy ma tak jak Ty
Ja bez skórzanych spodni czuje się jak bez kasku. To że ciepło nie ma znaczenia. Poza tym jak się jedzie to nie jest gorąco. Także zamiast stać i się lansować trzeba jeździć i będzie ok
Wracając do tematu. Nigdy więcej RetBike! Jeździłem w tym i żałuje zmarnowanych pieniędzy. Jak mówi stare góralskie przysłowie jak chcesz zaoszczędzić kup droższe. Za Dainese dasz 2-3 razy więcej, ale będą służyć przez wiele lat, a nie jeden sezon jak RB. Mam znajomego, który ma te same spodnie Dainese jakieś 10 lat i ciągle wyglądają prawie jak nowe!

Wracając do tematu. Nigdy więcej RetBike! Jeździłem w tym i żałuje zmarnowanych pieniędzy. Jak mówi stare góralskie przysłowie jak chcesz zaoszczędzić kup droższe. Za Dainese dasz 2-3 razy więcej, ale będą służyć przez wiele lat, a nie jeden sezon jak RB. Mam znajomego, który ma te same spodnie Dainese jakieś 10 lat i ciągle wyglądają prawie jak nowe!
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
jestem bardzo ciepłolubny, gorąco mi nigdy nie jest :]
generalnie to nie mam zamiaru oszczędzać na bezpieczeństwie i wygodzie /w granicach rozsądku oczywiście../
myślałem, że jakby nie patrzeć takie ciuchy raczej są trwałe; firma polska to sobie myslę, ok - cena daje radę
mam czas, porozglÄ…dam siÄ™
jedno jest pewne, spodnie zanim się kupi trzeba przymierzyć
czy ktoÅ› poleci coÅ› w Krakowie ?
generalnie to nie mam zamiaru oszczędzać na bezpieczeństwie i wygodzie /w granicach rozsądku oczywiście../
myślałem, że jakby nie patrzeć takie ciuchy raczej są trwałe; firma polska to sobie myslę, ok - cena daje radę
mam czas, porozglÄ…dam siÄ™
jedno jest pewne, spodnie zanim się kupi trzeba przymierzyć
czy ktoÅ› poleci coÅ› w Krakowie ?
- ven
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości