FC-moto.de
• Strona 1 z 1
FC-moto.de
Witam, jako że wczoraj (po wcześniejszych przymiarkach w sklepie)zamówiłem kombi z owej strony mam 2 pytania. Wybrałem wysyłkę za pobraniem i hmm zastanawiam się w jakiej walucie przyjdzie mi płacić
niby towar dostarcza UPC Polska więc wydaje mi się że normalnie w złotówkach ,ale wole się upewnić
Druga sprawa to czas oczekiwania na przesyłkę ,szukałem na stronie ale nie znalazłem żadnego info na ten temat, dlatego pytam tutaj osoby które już z owego sklepu zamawiały i mogą powiedzieć ile czekały na przesyłkę.
Bardzo mi zależy żeby kombi doszedł do końca tygodnia i zastanawiam się czy jest na to szansa.

Druga sprawa to czas oczekiwania na przesyłkę ,szukałem na stronie ale nie znalazłem żadnego info na ten temat, dlatego pytam tutaj osoby które już z owego sklepu zamawiały i mogą powiedzieć ile czekały na przesyłkę.
Bardzo mi zależy żeby kombi doszedł do końca tygodnia i zastanawiam się czy jest na to szansa.
-
Rocca - Świeżak
Raczej w poniedzialek bym sie spodziewał dopiero. Nie wiem niestety jak z platnoscia,ja zawsze karta place. Pozdro

-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
Śmieszni są klienci, którzy uważają, że wysyłka trwa 1 lub 2 dni albo, którzy myślą, że sklepy internetowe to takie ogromne magazyny gdzie każdy produkt jest od razu na półce. Dołóż jeszcze czas na dostarczenie towaru od dystrybutora do tego sklepu fc i dopiero wtedy do Ciebie wyślą. 2 tygodnie to chyba najbardziej realny termin. Jak będziesz miał szczęście to dostaniesz w przyszłym tygodniu.
-
hefron - VIP Ścigacz.pl
Hmm ;p już jest ok dostałem właśnie powiadomienie od UPS ze powinno być w poniedziałek
Hefron wiem o co Ci chodzi, ale chodzi mi właśnie o te przypadki kiedy towar akurat mają w tzw. zasięgu ręki
w 30min po zakupie na stronie dostałem maila z wiadomością,że zamówienie jest już skompletowane stąd moje pytanie, większość rzeczy zamawiam przez net i wiem jak wygląda cała procedura a jednak co sklep to inna polityka i czas dostawy też inny.
Spytałem bo z Niemiec jeszcze nic nie zamawiałem i byłem po prostu ciekaw ile czekały osoby które w owym sklepie już coś zamawiały.

Hefron wiem o co Ci chodzi, ale chodzi mi właśnie o te przypadki kiedy towar akurat mają w tzw. zasięgu ręki

Spytałem bo z Niemiec jeszcze nic nie zamawiałem i byłem po prostu ciekaw ile czekały osoby które w owym sklepie już coś zamawiały.
-
Rocca - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe