Jak Rozblokowac Aprilie Rs 125 I Inne Problemy
• Strona 1 z 1
Jak Rozblokowac Aprilie Rs 125 I Inne Problemy
Witam Was. Posiadam Aprilie rs 125 od nie dawna a predzej rs 50. Aprilia jest z 1997r jest to wzmocniona wersja GS ktora jest zablokowana podejzewam ze na module bo odcina zapłon przy 8,5 tys obr/min i Vmax wynosi niecałe 140km/h. prosił bym Was o pomoc poniewaz nigdy nie rozblokowywałem w taki sposob wiem tylko tyle ze trzeba rozpołowic moduł i cos przeciac jakis przewud. Nastepny problem jaki mam to Rs-ka nie potrafi sie zagrzac ciagle jest zimna i pisze na wyswietlaczu could.I juz ostatnie pytanie czy wasze rski tez tyle wpierdalaja oleju bo moja potrafi litr oleju spozyc na 2 baki:(.nie mam pojecia czy to normalne podejzewam ze nie.
z gory dziekuje za odp
Pozdrawiam.
z gory dziekuje za odp
Pozdrawiam.
SBX
- kufaj
- Świeżak
no wiesz co jak jest zimny to wiadomo ale potem jak go przeciagne na 1 2 i3 to potem juz nie chyba ze zgasze silnik i odpocznie sobie z jakies 5 min to potem znowu te pierwsze biegi przeciagniete kopci ale juz potem kolejne starty to nie. ale denerwuja mnie kontrolki rezerwa mi swieci praktyczne jak mam jaikeis prawi poł baku a kontrolka oleju jak mam 1/3 oleju.
dzieki za odpowiec i czekam na kolejne
dzieki za odpowiec i czekam na kolejne
SBX
- kufaj
- Świeżak
Pierwsze loto, to to, że moduł chyba niżej odcina niż 8,5tys...
Moze masz wydech czy nawet ssanie zablokowane.
Drugie to może być zrąbany termostat albo czujnik, U mnie nie ma termostatu i nie zagrzeje siewyżej jak 50stopni.
Jeśli by chcieć na baki przeliczać to u mnie litr oleju starczy na 5(do regulacji dozownik)
rezerwa tak świeci, bo ma Ci pokazać, że przejedziesz tylko 100km, a że RS w dodatku GS wpieprza tyle paliwa, że musi być pół baku
A olej to wiadomo, lepiej wczesniej...
Moze masz wydech czy nawet ssanie zablokowane.
Drugie to może być zrąbany termostat albo czujnik, U mnie nie ma termostatu i nie zagrzeje siewyżej jak 50stopni.
Jeśli by chcieć na baki przeliczać to u mnie litr oleju starczy na 5(do regulacji dozownik)
rezerwa tak świeci, bo ma Ci pokazać, że przejedziesz tylko 100km, a że RS w dodatku GS wpieprza tyle paliwa, że musi być pół baku

A olej to wiadomo, lepiej wczesniej...
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
dzieki za odpowiedzi. ale kurwa nadal nie umie znalesc na na stronce jak odblokowac aprilke, i wpisuje w magicznym szukaj i nic wiec jak mozesz to daj linka. a po zatym nigdy nie interesowałem sie ta strona od niedawna dopiero wiec nie dziw mi sie:P
z gory dziekuje wam.
z gory dziekuje wam.

SBX
- kufaj
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości