Co o tych enduro
• Strona 1 z 1
Co o tych enduro
Co myslicie o tych enduro?? Kumpel chce sobie takiego sprawic
http://www.allegro.pl/item412130843_mot ... nowy_.html
- altair
- Świeżak
Od teraz kojzacie wszyscy ze swoimi kolegami firme ''Kingway'' jako nic nie warte złomy.. tak dużo pisze o tym w internecie.. ale jednak polacy to chciwy naród.. nigdy się nie nauczą że nie dostaniesz dobrej jakości sprzętu za małe pieniądze..
Powiedz koledze żeby nawet sobie nie zaprzątał nim głowy bo to tania chinska podróbka.. a jak chcesz się kłucic to niech sobie go kupuje i sam się przekona.
Odrazu napisze mu czego może szukać jeżeli chce dobry sprzęt:
Yamaha DT 50, Aprilia MX/RX 50, Derbi Senda, Gilera RCR i inne odpowiednik suzuki lub hondy bo podałem te co znam.. a na Kingwaye, kinroady, zippy, romety nawet się nie patrz.. dobry motor kupisz jedynie z Japoni, Włoch i ewentualnie np. Hiszpania/USA bo nie którzy ekscytują się np. Rometami że polska jakosc.. ja jak już kupuje coś polskiego to ziemniaki i warzywa ale napewno nie pojazdy silnikowe. Tyle odemnie, mam nadzieje że ''uratowałem komuś 3,999 zł które ktoś chciał wyrzucic w błoto.
Powiedz koledze żeby nawet sobie nie zaprzątał nim głowy bo to tania chinska podróbka.. a jak chcesz się kłucic to niech sobie go kupuje i sam się przekona.
Odrazu napisze mu czego może szukać jeżeli chce dobry sprzęt:
Yamaha DT 50, Aprilia MX/RX 50, Derbi Senda, Gilera RCR i inne odpowiednik suzuki lub hondy bo podałem te co znam.. a na Kingwaye, kinroady, zippy, romety nawet się nie patrz.. dobry motor kupisz jedynie z Japoni, Włoch i ewentualnie np. Hiszpania/USA bo nie którzy ekscytują się np. Rometami że polska jakosc.. ja jak już kupuje coś polskiego to ziemniaki i warzywa ale napewno nie pojazdy silnikowe. Tyle odemnie, mam nadzieje że ''uratowałem komuś 3,999 zł które ktoś chciał wyrzucic w błoto.
-
gba4 - Bywalec
Re: Co o tych enduro
altair napisał(a):Co myslicie o tych enduro?? Kumpel chce sobie takiego sprawic
Niech se kupi jak tak bardzo chce , wtedy dopiero się dowie co to kłopoty ....
Częste psucie się rożnych części , trudności ze zdobyciem jakich kolwiek części ... nie ma serwisu czyli trzeba samemu wszystko robić ...
Cena nowego sprzętu mówi o jakości i solidności wykonania , dlatego niektóre nowe yamahy kosztują nawet 40000 tys ....
Ale każdy musi popełnić w życiu błąd , więc jak chce to niech kupi .
Ja go nie namowie żeby kupił yamahę dt lub inne moto .
Dt - łatwo o części , serwis , mało awaryjna i popularna ...
-
Tomek00 - Bywalec
Z sensownych 50 polecam jeszcze Rieju. Syn mojego kuzyna ma coś takiego. Muszę powiedzieć, że jak na 50 ccm zacne.
- Haemophilus
- Świeżak
• Strona 1 z 1