Kącik pakera.
co Ty Sebek piszesz ... po miesiącu możesz powiedzieć, że widać jako takie efekty, prędzej na sile niż na wyglądzie, chyba że Twój znajomy szybko tyje, gdzie u mnie to idzie w kierunku odwrotnym, ja bardzo długo tyje, a jem w **** ... waże 62 kg czy tam 63 a mam 177 ... to co ile on robił treningi ? bo ja 4 albo 5 x w tygodniu i do tego bjj co 2 dzien ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Co do nitrobolonu II, to zdecydowanie lepiej wybrac dobry stack krea.Horse power, plus dojechac z czyms i bedziecie zadowoleni.Znam sporo osob troche cwiczacych i jedzacych najrozniejsze wynalazki i z kim nie pogadasz, to massacra od olimpu jest nieoplacalna.Niby z wysokiej pulki, ale opakowanie starcza na bardzo malo, wysoka cena i do tego slabe wyniki masy plus sily.Na dobrym cyklu nitrobolonem mozna poleciec w granicach rozsadku 10kg +/- w wyciskaniu lezac, na stacku mozna wiecej wyciagnac, byc moze w katalogach itp pisze inaczej, lecz mowie jak to z autopsji chlopakom wychodzi.Nitrobolon pompuje, ale co z tego?Jak ktos chce sie pompowac to polecam zainwestowac w synthol 

Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Borut, to wygladasz jak ja? 

-
zadzior - Stały bywalec
Tak, moj kumpel bys swojego czasu wielki, przy moim wzroscie 172 mial 96kilo co jest duza masa...
teraz wazy okolo 84 ale jak zaczyna cwiczyc to do 92 idzie mu tak proporcjonalnie... 3 kilo na tydzien... jak staje w miejscu dorzuca weglowodany, bialko, kreatyne i HMB wtedy jedzie do 96 i wiecej nie moze... to odzyca weglowodany i jedzie w rzezbe... i tak pozniej waga prawie ze stoi w miejscu a on sie rzezbi...
Fajnie ma... dobra genetyka... jego brat ma tak samo tylko cpa, i malutki jest ale jak cwiczyl tez byl wielki bez koksa...
teraz wazy okolo 84 ale jak zaczyna cwiczyc to do 92 idzie mu tak proporcjonalnie... 3 kilo na tydzien... jak staje w miejscu dorzuca weglowodany, bialko, kreatyne i HMB wtedy jedzie do 96 i wiecej nie moze... to odzyca weglowodany i jedzie w rzezbe... i tak pozniej waga prawie ze stoi w miejscu a on sie rzezbi...
Fajnie ma... dobra genetyka... jego brat ma tak samo tylko cpa, i malutki jest ale jak cwiczyl tez byl wielki bez koksa...
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
To jak twoj kolega cwiczy? Caly czas dochodzi do 96 i potem spada do 84 i znowu do 96 ? 

-
zadzior - Stały bywalec
No on cwiczy gora 4 miechy... Bo mowi ze mu sie nie chce... nie moze przekroczyc magicznej bariery 96-sciu kilo, a nie chce mu sie rzezbic...
a teraz wazy 84 bo mu sie dzieciak urodzil i juz rok nie cwiczy... wczesniej robil tak ze do 90 spadal i znow charowka... Mowi ze mu nie zalezy... bo szybko podskoczy...
a teraz wazy 84 bo mu sie dzieciak urodzil i juz rok nie cwiczy... wczesniej robil tak ze do 90 spadal i znow charowka... Mowi ze mu nie zalezy... bo szybko podskoczy...
- sebekmelior
- Świeżak
-
zadzior - Stały bywalec
- sebekmelior
- Świeżak
wielki... a mieć siłę, czy coś to różnica
btw. Sebek ja co prawda w miecha przytyłem 3 kg, bo teraz ważę 63
ale jadłem po 3 do 4 torebek na obiad ryżu, warzywa, pierś z kurczaka też takie Mix Fix o ile dobrze kojarzę, rano Twarożek 0.5 kg i z 10 do 16 kromek pieczywa ciemnego ( składałem na kanapki ) i kolacja lekka jakaś, tak z pare kanapek z serkiem jakimś i oczywiście z tym wszystkim przesadzić nie można, najlepiej na www.sfd.pl chyba poczytaj dokładnie, ułóż sobie dietę i daj im do sprawdzenia, a plan ćwiczeń mogę Ci ułożyć 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
nie nie Szpicerku
Brasilian Jiu Jitsu 

-
Bystry - Stały bywalec
hmn... Judo masz głównie obalenia i wykorzystanie siły przeciwnika, masz przerzut przez biodro, nogę ramię i takie tam duperele, walka ? w stójce, masz dźwignię, duszenia i tak samo jak w BJJ śmigasz w Gi ( kimono ) i masz tam belki pasy, zależne od klubu i typka która Cię uczy, Tutaj pozdrawiam Krystiana G. ogólnie, BJJ, masz też rzuty, obalenia, duszenia, dźwignie przejścia, i takie tam duperlcie
zależy kto co lubi
ale są ze sobą powiązane 

-
Bystry - Stały bywalec
bjj zajebista sprawa ! Chce jeszcze pare lat dochodzic do w miare sily, a pozniej uderzyc na bjj i poswiecic 90 procent szmocy na to.
-
zadzior - Stały bywalec
Nie, nie... ja mam ulozony plan... mialem zaczynac ale jakos nie wychodzi ale od poniedzialku zaczynam cos w tym kierunku robic...
A co do diety zdalem kurs w tym kierunku
(dyplom odbiore pod kiniec roku) nie tylko z odzywiania, ale to juz inne sprawy... w Sumie zwioazane z silka... Bo jeden jest z wyspecjalizowania w ukladaniu treningow i planow treningowych. Teraz juz koncze wszyskie prace kursyjne... Niedlugo musze oddac, a musze dostac za nie Merit zeby isc dalej w kierunku instruktora...
A co do diety zdalem kurs w tym kierunku

- sebekmelior
- Świeżak
ej a jest szkola dla koksuf?
-
zadzior - Stały bywalec
koksuf nie dla pakeruf 

-
Bystry - Stały bywalec
-
zadzior - Stały bywalec