TGB 303rs
• Strona 1 z 1
TGB 303rs
Witam wszystkich. Nie wiem czy wybrałem dobry dział ale ten wygląda mi na najbardziej odpowiedni. Chciałem was prosić o wycenę skutera TGB 303rs hawk z 2007 roku kupiony dokładnie 1 listopada wiec można powiedzieć że jeżdżony od 2008 bo tak było z powodu warunków atmosferycznych.... Skuter jest odblokowany z wydechu osiągi to około 65km/h sprawny w 100% [ serwisowany ] przebieg to 2300km opony w idealny stanie stan wizualny b.dobry. Pierwszy właściciel kupiony w salonie, zadbany. Bardzo zrywny i żywy. Chce go sprzedać z kaskiem co prawda bardzo słabej marki ale jest.... Nie wiem ile za niego wziąć. Wystawiałem aukcje na allegro pierw było 4.5 i wiedziałem że to dużo, potem dałem 4.2 za jakiś czas 4 i nie wiem czy teraz zejść na 3.8. Bardzo potrzebna mi gotówka. Kupuje samochód i mam wydatki. Z góry wam dziękuje i pozdrawiam Mariusz.

mcc
- mccc
- Świeżak
ja bym ci doradzil tak jak miales za 3.8
Ma ktos spowalnieacz do przyspieszacza
nie wiek, ale doświadczenie/objeżdzenie; ja zwał tak zwał. najpierw trzeba nauczyc sie chodzic, potem biegac, a na końcu zapierda..ć;)
-
pajro93 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości