z kat wziąć naklejki na cbr F4i Sport
• Strona 1 z 1
z kat wziąć naklejki na cbr F4i Sport
Szukałem na allegro ale nie znalazłem, zależy mi żeby to zrobić jak najmniejszą kosztem. Myślę nawet o wycięciu samemu, ale nie wiem jak by to by wyszło. Może macie jakieś pomysły lub namiary na jakieś sklepy z tymi rzeczami
?

- jedi11
- Świeżak
Firma grafnet robi takie naklejki i podobno bardzo dobrej jakości. Zerknij na ich strone internetową www.grafnet.eu
- KrzyHo24
- Świeżak
z kątowni hehehehe motoman pojechałeś po bandzie...
jadi na allegro jest kilku gości co maja do wszystkiego naklejki pomimo ze mają wystawione na aukcji do jednego konkretnego modelu czytaj uważnie aukcje często jest napisane "posiadam naklejki do wielu modeli" w regulaminie allegro jest wyraźnie napisane ze aukcja nie może dotyczyć kilku przedmiotów dlatego tak robią....
jadi na allegro jest kilku gości co maja do wszystkiego naklejki pomimo ze mają wystawione na aukcji do jednego konkretnego modelu czytaj uważnie aukcje często jest napisane "posiadam naklejki do wielu modeli" w regulaminie allegro jest wyraźnie napisane ze aukcja nie może dotyczyć kilku przedmiotów dlatego tak robią....
-
YZF R1 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości