sportowy wydech do Bandita 650 k7
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
SQ - Mieszkaniec forum
SQ napisał(a):YZF R1 zatem masz porównanie. który z tych dźwięków jest ładniejszy. wiem, że to mocno subiektywne, ale na czymś muszę się opierać...
chyba, że jakoś do Ciebie podjadę i posłucham
A zapraszam chętnie pokaże co posiadam hehe... a co wolisz chrapkowato basowy niski dźwięk czy raczej ostry ryk..... już masz odpowiedź

Ja rozwierciłem tytanową seryjną rynne wyjołem bebechy znitowałałem wszystko i jak chce pochałasowqać to zakąłdam i mam ogień na 1,5 metra... a sound....... wszystcy mi zjeżdżają bo nie wiedzą co to jest np w nocy hehehe al eto nie bardzo zdrowe dla silnika więc raz na jakiś czas mały dystans
-
YZF R1 - Moderator
ok, a moto poruszasz się na codzień, np. do pracy, czy raczej wyprowadzasz je z garażu na jakieś zaplanowane przejażdżaki? wtedy będę wiedział jak próbować się z Tobą umówić.
-
SQ - Mieszkaniec forum
sq, moto z yoshi brzmi jakby bylo naladowane testosteronem i kazdy ruch manetki powodowalby potezne sekwencje ciosow.brzmi podobnie do motocykla z obcietym tlumikiem na kolanku, tylko ma nieco wiekszy bas w dolnym zakresie obrotow oraz bardziej chropowaty dzwiek na przyklad przy wkrecaniu sie na wysokie obroty.dla mnie jest to najlepsza opcja do motocykla jaka moze byc.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
dzięki za odpowiedzi. mam już ogólny zarys. może uda mi się ustawić z YZF R1 to posłucham yoshi na żywo
brakuje tylko jakiejść R4 na leo vince.

brakuje tylko jakiejść R4 na leo vince.
-
SQ - Mieszkaniec forum
ja moge ci powiedziec moje odczucia yoshi vs. loe vince.2x kawasaki 636 06' - jedna yoshi (bodajże tri oval), druga leo sbk.na poczatku vince robil na mnie dobre wrazenie, ciekawy basik, fajne brzmienie przy odkrecaniu manetki.jednakże po odpaleniu drugiej 636 szczena opadła.manetka przekrecona do konca, potezne strzaly z tłumika, odcinanie zapłonu...
dopiero po chwili mogę podsumować to co zobaczylem/usłyszałem.yoshimura robi DOBRĄ ROBOTĘ.

brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
Niestety niewiele bylo okazji w moim przypadku do wsluchania sie w pelen zakres dzwiekow Yoshimury, a szkoda. Nie mniej jednak bardzo duzy pozytyw ma u mnie rowniez wymieniany LeoVince. Bardzo charakterystyczny, na niskich obrotach przyjemny basik, na wyzszych nie ryczy jak opetany. Melodia jak dla mnie.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
i to mnie właśnie przekonuje, ponieważ moto używam dużo turystycznie.
aczkolwiek może zakocham się w dzikim ryku rodem z moto gp
może jednak yoshimura...
szczególnie, że obecnie z powodu niskiego kursu dolara mogę wychaczyć w PolandPosition taką sztuke za jakieś 1100zł
aczkolwiek może zakocham się w dzikim ryku rodem z moto gp

szczególnie, że obecnie z powodu niskiego kursu dolara mogę wychaczyć w PolandPosition taką sztuke za jakieś 1100zł
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
SQ - Mieszkaniec forum
no ładnie... dzieciami obsypało!
muszę chyba zmienić tytuł tematu. sportowy wydech i wózek z nosidełkiem
muszę chyba zmienić tytuł tematu. sportowy wydech i wózek z nosidełkiem

-
SQ - Mieszkaniec forum
to tez chyba temat rzeka. tz te wozki. a co do dzieci to naprawde starsznie tego w okolo sie rodzi albo bedzie sie rodzic. a wracajac do wydechow dzis zrobilem tym banditem o ktorym pisalem wyzej jakies 60 km i naprawde bylo juz przesadnie z tym wyciem buczeniem czy jak to nazwac
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości