Bardzo ważne pytanie :D
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Bardzo ważne pytanie :D
Witam Mam pytanie....
Czy jako drugi motocykl w życiu wybrać 1000-ca czy 600-seteke?
Mowa o R6 i R1 dodaje ze przejechane mam 20 tys km na Aprili rs 50 i to na maxa

- CLIP
- Świeżak
bimota, albo aprilla tylko ktorys z wyscigowych modeli, R1, cbr1000 lub gsxr1100
nad czym sie wachasz. jakie 600. przeciez to wogole nie idzie. mi motocykle po 160 KM tez nie imponuja. jak bys mogl to honda rcv11 pod 200 KM mysle ze bylo by spoko. tylko ze to nie do dostania, mozna by wiec i hayabuse np z NOSem... tez powinno byc w miare na poczatek.
buahhh
nad czym sie wachasz. jakie 600. przeciez to wogole nie idzie. mi motocykle po 160 KM tez nie imponuja. jak bys mogl to honda rcv11 pod 200 KM mysle ze bylo by spoko. tylko ze to nie do dostania, mozna by wiec i hayabuse np z NOSem... tez powinno byc w miare na poczatek.

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Re: Bardzo ważne pytanie :D
CLIP napisał(a):Witam Mam pytanie....

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
wez nie wyskakuj ty kwazi z takimi tekstami... a ty z tym gsem xD Ja nie jestem taki koles > http://forum.motocykle.slask.pl/index.p ... topic=9242 co wyskakuje z 1 moto w zyciu... mysle ze mam umiejetnosci przewyzszajace jazde rowerem wiec =] "Pojemność silnika, a bezpieczeństwo
Jazda szybkim motocyklem pociąga za sobą wiele niebezpieczeństw, ale podstawowym czynnikiem, mającym wpływ na bezpieczeństwo motocyklisty, jest jego wyobraźnia i zdolność przewidywania niebezpieczeństw. Bez tych elementów równie łatwo zrobić sobie krzywdę na motocyklu MZ, jak na Suzuki GSX-R 1000." Hmmm wiec o co chodzi?
Jazda szybkim motocyklem pociąga za sobą wiele niebezpieczeństw, ale podstawowym czynnikiem, mającym wpływ na bezpieczeństwo motocyklisty, jest jego wyobraźnia i zdolność przewidywania niebezpieczeństw. Bez tych elementów równie łatwo zrobić sobie krzywdę na motocyklu MZ, jak na Suzuki GSX-R 1000." Hmmm wiec o co chodzi?
- CLIP
- Świeżak
Wiemy o co chodzi, masz racje ja mam R1 i jest to mój pierwszy motor. Jeżdżę sobie powoli i rozsÄ…dnie. Też mi pisali i mówili że jestem j… ale już im przeszÅ‚o. Daje sobie rade i nie odkrÄ™cam. To zależy od wszystkich klepek, jak je masz to jest spoko, gorzej jak ci któreÅ› brakuje.
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
i takie cos powinno sie mowic aby nie szalec itp. a kurde wybijanie z glowy i tak nic nie daje ... bo to tylko odemnie zalezy decyzja i gdybym mial odkrecac moto na maxa to bym 125 kupil to ma do turystyki sluzyc powiedzmy szybkiej turystyki. A ze ten motocykl jest tak ladny to po co sie zastanawiac? ;] I trzeba czuc respekt przed moca maszyny bo to tez od tego zalezy ;]]
- CLIP
- Świeżak
Ważne!!! Co do tego że ja akurat mam R1 i jest to mój pierwszy motocykl, to było tak że nie miałem wyjścia. Samochodu (mieszkam w Londynie) nie mogłem parkować pod domem, takie a nie inne prawo odnośnie samochodów na polskich tablicach rejestracyjnych.
Więc, po, co mi auto, które stoi 40 minut drogi od mojego mieszkania. Dałem ogłoszenie, że zamienię auto na motor (jakąś 600) i zgłosił się koleś, który akurat miał R1, wiec się zamieniłem na motocykle są specjalnie wydzielone miejsca i mam go teraz 100metrów od domu. Osobiście nie polecam R1 na pierwszy pojazd dwukołowy, teraz w Anglii zaczęła się pora deszczowa i ja też nie mam za wiele czasu ale jak tylko znajdę chwilkę to wybieram się na tor na cało dniowy kurs jazdy takimi maszynami pod okiem instruktora. Wszystkim początkującym polecam coś takiego jeśli są takie możliwości dlaczego nie korzystać.
Clip przejechałeś trochę kilometrów na tej Rs50 i to na max jaki piszesz, ale co niektórzy mają racje powoli się wspinać coraz wyżej pomyśl może o jakieś 400cc, a potem coś większego. Pozdrawiam
Więc, po, co mi auto, które stoi 40 minut drogi od mojego mieszkania. Dałem ogłoszenie, że zamienię auto na motor (jakąś 600) i zgłosił się koleś, który akurat miał R1, wiec się zamieniłem na motocykle są specjalnie wydzielone miejsca i mam go teraz 100metrów od domu. Osobiście nie polecam R1 na pierwszy pojazd dwukołowy, teraz w Anglii zaczęła się pora deszczowa i ja też nie mam za wiele czasu ale jak tylko znajdę chwilkę to wybieram się na tor na cało dniowy kurs jazdy takimi maszynami pod okiem instruktora. Wszystkim początkującym polecam coś takiego jeśli są takie możliwości dlaczego nie korzystać.
Clip przejechałeś trochę kilometrów na tej Rs50 i to na max jaki piszesz, ale co niektórzy mają racje powoli się wspinać coraz wyżej pomyśl może o jakieś 400cc, a potem coś większego. Pozdrawiam
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
i tak sie dzieci zabijaja pozniej, ale twoje zyce i kupuj nawet ZZR 1400 tylko miej jeszcze rozum bo jesli po 50ccm chcesz R1 to widocznie szpan bierze gore

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
eh nie przejmuj sie nami, to tak jak by ktos puszczal latawce a na drugi dzien chcial pilotowac F18. pomysl....
a co do moto to kup taki na jakim bedziesz sie diobrze czul, "karnij" sie paroma o pojemnosci 600 a sam zobaczysz czy ci az takie potrzebne. trzym sie
a co do moto to kup taki na jakim bedziesz sie diobrze czul, "karnij" sie paroma o pojemnosci 600 a sam zobaczysz czy ci az takie potrzebne. trzym sie
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości