Nasze początki w portalu scigacz.pl
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
---Corleone--- napisał(a):Kóba napisał(a):A co do odczuć z korzystania z forum to zawsze tak jakoś głupio wcinać mi się do rozmów "stałych bywalców", którzy się znają itd. Do odważnych mimo wszystko nie należę.
Dokładnie tak
szkoda ze wszystkie trole tak nie myślą:D
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
Własnie chcialem zadac to samo pytanie
Co sie dzieje z Thrillco 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
A co ma być?? Po częsci Szpicer ma całkowita racje, po częsci...mam trochę dosyć wszelkiego typu for dyskusyjnych, bo ogólnie wiele z nich, choćby z poczatku najciekawszych teraz z róznych powodów zmierza w stronę, którą trudno mi zaakceptować. Wszedzie wciska się SEPP - Syndrom Europejskiej Poprawności Politycznej. Niedługo nawet na forum czarnoskórego nie bedzie można okreslić mianem "kolorowy" czy "murzyn" (może już nie można bo wiadomo..Obama i te sprawy), w wielu miejscach tutejsza D.upa to pikuś przy tym jak dostajecie bana za napisanie Ham - w domysle o Hamiltonie Lewisie a nie, ze ktoś jest Cham, pomijając, ze trudno mi w ogóle objąc pojmowaniem bana za słowo Ham....przecież byłoby z błędem gdyby miało być obraźliwe.
Jest jeszcze cała masa innych powodów, których nawet nie warto wymieniać ale generalizując...porzucam miejsca ograniete sieciową paranoją
Chyba, że ktoś tu wspomina takze pod względem artykułów, których od dawna juz nie pisuję...ale to juz opowieść na zupełnie inną okazję 
Jest jeszcze cała masa innych powodów, których nawet nie warto wymieniać ale generalizując...porzucam miejsca ograniete sieciową paranoją

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Ale 3k postow zbliza sie prawie jak tegoroczna Zima 

-
zdzichu123 - Bywalec
Szpicu nie pamietasz tłumaczenia nicku Simona
Pisanie Simon-W Grozi warnem !!