Prawo Jazdy A1
• Strona 1 z 1
Prawo Jazdy A1
Witam!
Chcę zdawać prawo jazdy na kat. A1 mam obecnie nicale 16 lat wiem ze prawojazdy wahają sie w cenie 500 do 1200 zł.Chcialbym sie spytac was czy wiecie ile jest pytan na egzaminie, czy sa tez pytania z pomocy medycznej i czy sa trudne????
prosze o pomoc jestem z tego zielony
Chcę zdawać prawo jazdy na kat. A1 mam obecnie nicale 16 lat wiem ze prawojazdy wahają sie w cenie 500 do 1200 zł.Chcialbym sie spytac was czy wiecie ile jest pytan na egzaminie, czy sa tez pytania z pomocy medycznej i czy sa trudne????
prosze o pomoc jestem z tego zielony

Ma ktos spowalnieacz do przyspieszacza
nie wiek, ale doświadczenie/objeżdzenie; ja zwał tak zwał. najpierw trzeba nauczyc sie chodzic, potem biegac, a na końcu zapierda..ć;)
-
pajro93 - Świeżak
i na wszystkie trzeba dobrze odpowiedzieć czy jak??
nie wiek, ale doświadczenie/objeżdzenie; ja zwał tak zwał. najpierw trzeba nauczyc sie chodzic, potem biegac, a na końcu zapierda..ć;)
-
pajro93 - Świeżak
aha
czyli czyli najpierw bedzie teoria a pozniej praktyka
na placu manewrowym a potem na drodze???
czyli czyli najpierw bedzie teoria a pozniej praktyka
na placu manewrowym a potem na drodze???
-
pajro93 - Świeżak
i jeszcze co sobie kupic myslalem nad honda nsr 125 i cbr 125 bardziej do gustu mi przyszla nsr ale nie chce potem załowac co mi doradzicie
-
pajro93 - Świeżak
walbro37 napisał(a):Na egzaminie będziesz miał wylosowane 24 pytania z tych 430
Skad takie informacje

Własnię zrobiłem prawko na moto, a jakis czas temu na auto i zawsze jest 18 pytań niezależnie od kategori.
Pierwsze 12 pytań to pytania ogólne dotyczące, zasad ruchu drogowego i pierwszej pomocy, 6 pytań zależy od kategori jaką robisz.
Co do teorii to wszystiego dowiesz sie na wykładach

-
Duo997 - Świeżak
a czy wejde na honde nsr 125 jak mam 172cm wzrostu i bede dotekal asfalt?
-
pajro93 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości