Pochwal się od czego zaczynałeś !
gsx-r 750 91r potem
ROMET kadet m-780 mam go do dziś
wiem że to dziwne ale po paru jazdach z gixerem postanowiłem iść jak należy.. i było trochę jazdy w pracy Kymco zx-50 i Yamahy Majesty 125
Gixera 600, a teraz to mam rower ale mam nadzieję że coś się na wiosnę zmieni..
ROMET kadet m-780 mam go do dziś
wiem że to dziwne ale po paru jazdach z gixerem postanowiłem iść jak należy.. i było trochę jazdy w pracy Kymco zx-50 i Yamahy Majesty 125
Gixera 600, a teraz to mam rower ale mam nadzieję że coś się na wiosnę zmieni..
-
Pająk - VIP Ścigacz.pl
motorynka 89' - kumpla ktory przed rodzicami kupil i tzrymal u mnie, pojechal na wakacje od tego zaczela sie moja przygoda .
przyszedl czas na swoj sprzet:
motorynka
88' .kupiona w worku od konkretnego katorznika ojej co ja sie z nią mialem ;D w koncu remont od a do z wygladala jak z salonu 2 dni i sprzedana na gieldzie w 4 minuty ;( .
Jawka 50 (nie wiem co wy tak na nia narzekacie, ja katałem ją po lasach az sruby z dekli wypadaly i nic jej nie dolegalo ;] no lubila sie dlawic o .
simson sr50 ( to byl rzeznik ciagle sie psul na dodatek byl skoszony ale go wyprostowalem xD rowniez jak motorynka kupiony w worku to bylo ciekawe bo silnika szukalismy w węglu zostal przysypany niechcacy
wspaniale wspomnienia jak lopata odkopywalem moje 50ccm z 4 biegami ahh , po 4latach jazdy cylinder 60ccm i latanie na gumie hehe)
motorynka - miedzy czasie ( tu sie trafil oryginal o niespotykanej mocy 1,2 rwanie na szutrze, jazda na kole bez problemu, w koncu posadzilem te 2 tryby i trzeba bylo rozkuc silnik, zaadoptowane nowe,uzywane tryby od komara i na handel
stella w automacie ktora nawet sie nie nacieszylem taki shit;]
YAMAHA TW200 - ciekawy sprzet
YAMAHA YZF R6 - aktualna maszyna
przyszedl czas na swoj sprzet:
motorynka
88' .kupiona w worku od konkretnego katorznika ojej co ja sie z nią mialem ;D w koncu remont od a do z wygladala jak z salonu 2 dni i sprzedana na gieldzie w 4 minuty ;( .
Jawka 50 (nie wiem co wy tak na nia narzekacie, ja katałem ją po lasach az sruby z dekli wypadaly i nic jej nie dolegalo ;] no lubila sie dlawic o .
simson sr50 ( to byl rzeznik ciagle sie psul na dodatek byl skoszony ale go wyprostowalem xD rowniez jak motorynka kupiony w worku to bylo ciekawe bo silnika szukalismy w węglu zostal przysypany niechcacy

motorynka - miedzy czasie ( tu sie trafil oryginal o niespotykanej mocy 1,2 rwanie na szutrze, jazda na kole bez problemu, w koncu posadzilem te 2 tryby i trzeba bylo rozkuc silnik, zaadoptowane nowe,uzywane tryby od komara i na handel

stella w automacie ktora nawet sie nie nacieszylem taki shit;]
YAMAHA TW200 - ciekawy sprzet
YAMAHA YZF R6 - aktualna maszyna

zwolnij
- RAFF
- Świeżak
Wszystko zaczęło się od motorynki którą dostałem w wieku 5 lat.
Dalej to było tak:
- Skuter Peugeot SV 80
- MZ 150
- MZ 251 ETZ
- Suzuki Intruder 125 03 rok (miałem 13 lat jak go ujeżdżałem)
- w wieku 16 lat Aprilia RS 125 03'
- aktualnie Kawasaki ZX-6R 98'
Dalej to było tak:
- Skuter Peugeot SV 80
- MZ 150
- MZ 251 ETZ
- Suzuki Intruder 125 03 rok (miałem 13 lat jak go ujeżdżałem)
- w wieku 16 lat Aprilia RS 125 03'
- aktualnie Kawasaki ZX-6R 98'
|1000RR 2006r| | http://www.bikepics.com/members/kubcys/
-
Kvba - Świeżak
swojego sprzetu nie miałem nigdy bo rodzice mówili że wariatowi nie kupią więc nauka i poczatki na kolegów motorynkach MZ-tach jawach
teraz mam 32 lata i chyba jestem bardziej mądrzejszy i kupiłem sobie CBR 600
teraz mam 32 lata i chyba jestem bardziej mądrzejszy i kupiłem sobie CBR 600
kocham swoją CeBRe
-
Wałek - Świeżak
A ja zaczyna³em od komara sporta, to by³a maszyna najszybsza we wiosce nikt takiej nie mia³. szle 55km/h i wszystkie maszyny na wiosce motorynki romety jawki zostawia³a w tyle... Do dzi¶ go mam stoi w gara¿u zakurzony jucz od 4sezonów.
Potem by³a wska ojca stary poczciwy sprzêt. je¼dzi³em do póki go nie popsu³em, a rozregulowa³em w nim sprzêg³o i kopniaka po³ama³em (efekt je¿d¿enia z udzia³em ropy w baku.)
nastêpnie parê dni na mz 150 fajny sprzêcik ale nie dla mnie.
Potem nadszed³ czas na egzamin przed którym uje¿d¿a³em suzuki gn 250 zrobi³o eis tym sprzêtem mnóstwo godzin na placu i 140km w trasie. Pó¼niej praca po zrobieniu prawka i tak terzz po roku przerwy mam suzuki gs 500e.
Na przysz³y sezon czaje siê by zmieniæ go na suzuki bandita 600 taki jak mia³ falco to jest maszyna...
Potem by³a wska ojca stary poczciwy sprzêt. je¼dzi³em do póki go nie popsu³em, a rozregulowa³em w nim sprzêg³o i kopniaka po³ama³em (efekt je¿d¿enia z udzia³em ropy w baku.)
nastêpnie parê dni na mz 150 fajny sprzêcik ale nie dla mnie.
Potem nadszed³ czas na egzamin przed którym uje¿d¿a³em suzuki gn 250 zrobi³o eis tym sprzêtem mnóstwo godzin na placu i 140km w trasie. Pó¼niej praca po zrobieniu prawka i tak terzz po roku przerwy mam suzuki gs 500e.
Na przysz³y sezon czaje siê by zmieniæ go na suzuki bandita 600 taki jak mia³ falco to jest maszyna...
- maruder07
- Świeżak
- kamilek7177
- Świeżak
-
Fenix - Świeżak
Ostatnio się dowiedziałem że jak moja mama była ze mną w ciąży to dzień w dzień naginała na budowe ogarem
Można to chyba zaliczyć pod początki mojej przygody z moto 

Kawasaki Er 5
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
-
Justyn - Świeżak
-
YZF R1 - Moderator
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Simson S51N Comfort - 1985
Keeway Hurricane (nówka