quad czy cross???
• Strona 1 z 1
quad czy cross???
chcem kupić coś na teren,nie wiem czy kupić quada 250 ccm czy mini crossa 125

mateusz
- ozgamateusz
- Świeżak
Ale raptorem 660 można xD
Co do tego tematu to nie jest napisane ile kasy jaki wzrost wiek co mu się bardziej podoba no i my za ciebie decyzji nie podejmiemy bo jak masz wybierać to polecam z quadów g7 a z crossów to mi się najlepiej podoba ktm exc 125
Ktoś u góry pisze że quadem nie wiedzie się tam gdzie crosem
chyba na odwrót
Co do tego tematu to nie jest napisane ile kasy jaki wzrost wiek co mu się bardziej podoba no i my za ciebie decyzji nie podejmiemy bo jak masz wybierać to polecam z quadów g7 a z crossów to mi się najlepiej podoba ktm exc 125

Ktoś u góry pisze że quadem nie wiedzie się tam gdzie crosem

-
Tomek00 - Bywalec
No fakt nie to miałem na myśli
Quad nadaje się do ciężkiego błota górek dołków i długich wypraw (oczywiście utility)
Bo sportowe to do szaleństw
A motorem można pojeździć po lesie poszaleć pobawić się(enduro można zarejestrować )
Wszystko to kwestia gustu
Jeśli chcesz patrzeć się jak krosowcom opadają gały jak przejeżdżasz przez bagno to quad a jeśli lubisz prędkości i szaleństwa to kros i oczywiście 4 koła kosztują o wiele więcej ,jeśli mowa o dobrych sprzętach
a krosy są tanie

Quad nadaje się do ciężkiego błota górek dołków i długich wypraw (oczywiście utility)
Bo sportowe to do szaleństw

A motorem można pojeździć po lesie poszaleć pobawić się(enduro można zarejestrować )

Wszystko to kwestia gustu
Jeśli chcesz patrzeć się jak krosowcom opadają gały jak przejeżdżasz przez bagno to quad a jeśli lubisz prędkości i szaleństwa to kros i oczywiście 4 koła kosztują o wiele więcej ,jeśli mowa o dobrych sprzętach

-
Tomek00 - Bywalec
Przeciez obydwa porównujace sprzety odpychaja sie od siebie jak byk, to zupelnie cos innego inny styl. Ja bym brał crossa na twoim miejscu ale jak tam chcesz 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
• Strona 1 z 1