Wielki problem z wyborem moto offroad...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Hmm może wygląda na dość ostro używaną, ale skoro pali od kopa to tłok musi jeszcze być dobry, trzeba po prostu pojechać i sprawdzić, zresztą bez sprawdzenia na miejscu nie ma mowy o kupnie. Może to akurat okazja? Nie wiadomo
KTM SX 250 08'(piekielna maszyna),
Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
-
Dirt Rider - Świeżak
Za te kase rewelacji oczywiście nie ma. Kupisz albo bardzo stare roczniki w dość dobrym stanie, albo coś świerzego w opłakanym stanie, wybór należy do ciebie. Myślę, że jeśli wczesniej niczym nie jeździłeś to nawet crossa 125 nie ogarniesz(ponad 40 koni) Mój tata waży ponad 100kg i mojego brata yamaha yz 125 go sponiewierała aż miło było popatrzeć. Niech ci sie nie wydaje, że jeśli masz 30 lat i jeździłeś na rowerach to coś ci pomorze, że od razu wskoczysz nie wiadomo na jaki sprzęt i bedziesz latał bez problemu:) Na to trzeba lat praktyki
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
Spokojnie:D zastanawialem sie nad 125 biore ja pod uwage i wiem tez ze 250 ma jad jak sk........
tylko ja nie chce sie bawic w kup i sprzedaj ja dbam o takie cacka i doprowadzam je powoli do idealu chodzi mi o stan techniczny bo wyglad to mam gdzies wiec jak zapodam 250 to bede ja mial i mial ,poprostu sie przyzwyczajam no chyba ze mnie doprowadzi do szalu jakies scierwo ale mysle za na to sie nie dam zlapac:/no i stary nie mysl sobie ze downhill to jakas lamerska dyscyplina bo watbie zebys mnie dogonil na kretej trasce zjazdowej w lesie
ale masz racje nie ma co roweru porownywac do motoru tam sa kucyki i to wiele kucykow myslisz ze nie czuje respektu???:)wracajac do tematu wiem juz ze husqvarna wr 250 wiem ze ktm exc 250 moze powiecie cos o suzuki i kawasaki ciagle nie wiem do kturego moto sa najtansze czesci??

- VADER30
- Świeżak
Ja też zaczynałem od skoków na rowerach, czasem też lubie sobie pojechać gdzieś w góry i pozjeżdżać rowerkiem:) Co do tematu to najtańsze będą w utrzymaniu japońskie marki, yamaha,honda,suzuki, z kawasaki troche gorzej z częściami ale tez nie są one drogie. KTM, Husaberg i Husqvarna mają drooogie części i nie polecam tych motorków dla kogoś kogo poprostu nie stać na drogie części:) Polecam yamahe wr 450 tyle ze jest droga, napisz czy chcesz konkretnie enduro czy rozglądasz sie tez za crossami(crossa w tych cenach lepiej dostać niż enduro)
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
Cross i enduro wchodza w gre lecz z naciskiem na enduro bo swiatlo sie czasem przydaje:D a jesli juz zdecyduje jakie moto to musze byc apsolutnie pewien ze dostane do niego wszystkie czesci bezproblemowo,no i bede sobie sam kolo niego grzebal nie ufam serwisom pare razy sie nacielem wiec jesli sam sobie zrobisz to wiesz co masz.I dlatego chcialbym wiedziec do jakich sprzetow mozna bezproblemowo dostac wszystkie czesci chdzi mi dokladnie do jakich modeli danych mark,i z jakich rocznikow.
- VADER30
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości