900RR FireBlade (98-99r) czy Erłan (99-01r)?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
widze, ze sie klucicie i klucicie
zeby zarobic 15-20tys wcale nie trzeba dymac pol roku na budowie bo zarobie tyle w kilka dni +/- 3-4 dni w zaleznosci od ruchu nie brudzac sobie rak, czy chcialbym r1? ciezko powiedziec, motor mi sie podoba ale podoba mi sie jeszcze kilkadzieisat innych i to wcale nie mniej niz r1, robie na moto max 3tys rocznie a wiekszosc czasu moto poprostu komus pozyczam albo stoi i nie widze sensu ladowac 40tys w moto, ktorym jezdza koledzy a ja sam nie jestem w stanie wykorzystac potencjalu nawet tej starszej pani, ktora posiadam w sumie tez z czystego przypadku ale pomimo 8 lat ma sie bardzo dobrze, dalsze szarpanie sie wasze co jest lepsze a co gorsze jest bez sensu bo to wszystko zalezy dla kogo, dla mnie tak samo dobrym wyborem bylby vtr, hornet, r1, r6, cbr 600 czy hayabusa, roznica zadna i kazdy model w moim przypadku spelnilby sie tak samo, nie scigam sie, nie lansuje, nie jezdze po to zeby sobie pojezdzic, czasem gdzies musze podjechac nie tracac czasu w korkach i to tyle, czysto uzytkowo, zadnego pucowania moto w garazu, zadnego podniecania sie, zadnej wariacji, moze zanim ktos napisze o pomoc w wyborze to nie sugerujcie sie wygladem, mozliwosciami, zaawansowaniem czy cena jak ktos moze wcale nie bedzie wykorzystywal danego waloru i jest mu zbedny

na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
irko napisał(a):widze, ze sie klucicie i kluciciezeby zarobic 15-20tys wcale nie trzeba dymac pol roku na budowie bo zarobie tyle w kilka dni +/- 3-4 dni w zaleznosci od ruchu nie brudzac sobie rak
to nie portal randkowy więc chwalenie zostaw na sympatie

odnośnie tematu oczywiście r1 pod każdym względm motorek wyjątkowy
http://www.3fun.pl/forum/viewtopic.php?t=47
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
nie chwale bo nie mam czym tylko naswietlam sprawe, ze czasem nie jest wazne czy motocykl jest szybszy, drozszy czy mlodszy i wystarczy ze bedzie sie podobal, jezdzil i nie psul sie za kazdym wyjazdem
nie robmy znowu tez abstrakcyjnej kwoty z 15tys bo dobre wakacje 4 osobowej rodziny kosztuja kilka razy wiecej
nie robmy znowu tez abstrakcyjnej kwoty z 15tys bo dobre wakacje 4 osobowej rodziny kosztuja kilka razy wiecej

na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
irko napisał(a):widze, ze sie klucicie i kluciciezeby zarobic 15-20tys wcale nie trzeba dymac pol roku na budowie bo zarobie tyle w kilka dni +/- 3-4 dni w zaleznosci od ruchu nie brudzac sobie rak
Fajnie, może oświeć mnie jak to robisz? Dla mnie zarobienie 600 zł na kask to już spory problem, a o tysiaku na opony to już nie wspomnę...
Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
nie moge bo bedzie to zle odebrane, masz jeszcze czas bo mlody jestes, jak jestes kreatywny to za 10 lat nowego r1 kupisz sobie niespecjalnie nadszarpujac domowy budzet
choc juz pewnie jako mlodszy od ciebie sciagalem playstation z austri, zarabialem dokladnie 6 razy tyle w tydzien co moja matka w miesiac jako glowna ksiegowa w telekomunikacji i wypracowalem przez 6 lat kapital poczatkowy, potem juz z gorki ale nie twierdze, ze nigdy wtopy nie zaliczylem, bywalo roznie i nie zawsze bylem "na wozie"
choc juz pewnie jako mlodszy od ciebie sciagalem playstation z austri, zarabialem dokladnie 6 razy tyle w tydzien co moja matka w miesiac jako glowna ksiegowa w telekomunikacji i wypracowalem przez 6 lat kapital poczatkowy, potem juz z gorki ale nie twierdze, ze nigdy wtopy nie zaliczylem, bywalo roznie i nie zawsze bylem "na wozie"

na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
irko powiedz ze jestes gejem i lubisz młodszych xD za 15 tys w 3 dni to moge z Toba zamieszkac
bede sprzatal itd a ty raz w miesiacu kupowal mi nowe moto 

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
No ja co prawda Firestorma to tak średnio lubię gdyż ja głównie sporty miałem i one mnie kręcą na swój sposób... dlatego SP dla mnie to kozak nad kozakami wiem ze moc już nie ta i że sprzęt też ma na karku swoje lata ale naprawdę motocykl można pokochać powaga....gadam tak bo jestem zakochany hehe mam nową laskę
-
YZF R1 - Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości