[SPAM] Honda nsr 125
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[SPAM] Honda nsr 125
Czy jest możliwość żeby Honda wyprodukowała mi na zamuwienie nowiutką Honde nsr 125?? I jak sie ktoś ogarnia to ile by wynosły koszty?? Z góry dziękuje i pozdrawiam
- eXtermi
- Świeżak
Re: Honda nsr 125
Jasne wszyscy w hondzie czekają na twoje ZAMUWIENIE. Ale jak chcesz ZAMUWIĆ? Skoro nie umiesz pisać. W dodatku nie umiesz czytać, bo regulaminu nie przeczytałeś.eXtermi napisał(a):na zamUwienie

-
icid - VIP Ścigacz.pl
Jak jesteś Miliarderem, a twój ojciec to Rydzyk to jest taka możliwość. Wykupić jedną z hal produkcyjnych Hondy w Japonii i przejżeć projekty NSR-ek. Opłacić kilkudziesięciu inżynierów i zrobią ci wszystko
Nawet odtwożą NSR-kę albo mogą nawet wsadzić do niej silnik z CBR-ki.
Jak mi dasz jakieś 3 mln zł to sam się tym zajmę

Jak mi dasz jakieś 3 mln zł to sam się tym zajmę

Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
albo tak zrób:
kup nowiutki silnik od jakiejś 125 2008 np rs 125 2008 lub yzf r 125 jeśli wolisz 4t.
potem wynajmij sobie jakiegoś jebitnego inżyniera który zaprojektuje ci ramę i osprzęt (lub kup ramę od czegoś innego). potem zamów sobie z zagranicznej strony komplet nowych plastików do nsr 125 (są plastiki w jakiejś nowej wersji do kupienia ale w polsce nie dostaniesz) lub dogadaj sie z firma która zajmuje sie robieniem plastików np. motoplast i ci zrobią plastiki w dowolnym kształcie.
na końcu lampy lusterka kierunki heble kola felgi układ wydechowy itp itd od innych moto lub tuningowe jakies.
złożysz wszystko do kupy , umawiasz sie z rzeczoznawca który obejrzy motocykl i nada mu homologacje następnie robisz przegląd i rejestrujesz jako sam.
w taki oto prosty i drogi sposób otrzymujemy całkowicie nowy motocykl jakiego nikt inny nie ma
myślę ze wszystko zamknie sie w ok 30tys zl

kup nowiutki silnik od jakiejś 125 2008 np rs 125 2008 lub yzf r 125 jeśli wolisz 4t.
potem wynajmij sobie jakiegoś jebitnego inżyniera który zaprojektuje ci ramę i osprzęt (lub kup ramę od czegoś innego). potem zamów sobie z zagranicznej strony komplet nowych plastików do nsr 125 (są plastiki w jakiejś nowej wersji do kupienia ale w polsce nie dostaniesz) lub dogadaj sie z firma która zajmuje sie robieniem plastików np. motoplast i ci zrobią plastiki w dowolnym kształcie.
na końcu lampy lusterka kierunki heble kola felgi układ wydechowy itp itd od innych moto lub tuningowe jakies.
złożysz wszystko do kupy , umawiasz sie z rzeczoznawca który obejrzy motocykl i nada mu homologacje następnie robisz przegląd i rejestrujesz jako sam.
w taki oto prosty i drogi sposób otrzymujemy całkowicie nowy motocykl jakiego nikt inny nie ma

myślę ze wszystko zamknie sie w ok 30tys zl

-
2pac - Świeżak
hmm ty mój tata ze strony wujka cioci kochanki jest szefem dałej tej hondy
i powiedział mi tak
że jeśli zrobisz mu szkice opatentujesz too i tak dalej
wszystko bd pasowało przejdzie to badania itp
a następnie kupisz odpowiednie maszyny i zrobisz prototyp a następnie jeśli naukowce postanowią że jest ok;d wtedy Honda zgodzi sie na to abys zrobił sobie ta nsrke nową a oni tylko podbiją pieczątkę i dadzą naklejki mocy "oryginalne" z napisem Honda i NSR
tak więc życzę powodzenia duuzo roboty przed tobą
a po 2 nie ten dział
P

że jeśli zrobisz mu szkice opatentujesz too i tak dalej
wszystko bd pasowało przejdzie to badania itp
a następnie kupisz odpowiednie maszyny i zrobisz prototyp a następnie jeśli naukowce postanowią że jest ok;d wtedy Honda zgodzi sie na to abys zrobił sobie ta nsrke nową a oni tylko podbiją pieczątkę i dadzą naklejki mocy "oryginalne" z napisem Honda i NSR

tak więc życzę powodzenia duuzo roboty przed tobą

a po 2 nie ten dział

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
ale przecież jest sposób na nówke sztuke, idziesz do salonu i zamawiasz nówke silnik do nsr, do tego dobierasz rame i komplet owiewek. Prosisz katalog części i zamawiasz każdą część z katalogu.
potem przychodzi paczka i masz takie wielkie lego technic do składania (zamów sobie też instrukcje złożenia) do tego pobawisz się od razu w monster garaż, będziesz miał pewność że wszystko dobrze skręciłeś no i zarejestrujesz to w końcu jako SAM i będzie rocznik 2008, chociaż pewnie nawet 2009 bo się wcześniej nie uwiniesz
a to takie proste...
potem przychodzi paczka i masz takie wielkie lego technic do składania (zamów sobie też instrukcje złożenia) do tego pobawisz się od razu w monster garaż, będziesz miał pewność że wszystko dobrze skręciłeś no i zarejestrujesz to w końcu jako SAM i będzie rocznik 2008, chociaż pewnie nawet 2009 bo się wcześniej nie uwiniesz

a to takie proste...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2