Umowa kupna-sprzedaży
• Strona 1 z 1
Umowa kupna-sprzedaży
Witam. Nabyłem motocykl i jest problem z umowa kupna-sprzedazy. Mianowicie osoba od ktorej kupilem moto zagubiła wczesniejsza umowe kupna sprzedazy, ktora spisala miedzy soba a osoba od ktorej kupila,a moto zarejestrowany jest wlasnie na tamta osobe. I teraz jest problem jak to zalatwic?
Motor jest bogiem, prędkość nałogiem, benzyna podstawą, a freestyle zabawą...
- NGI-8J93
- Świeżak
kontak z wcześniejszym sprzedającym. powinien udostępnić ksero.
ogólnie życzę, aby ta umowa faktycznie się zgubiła...
ogólnie życzę, aby ta umowa faktycznie się zgubiła...
-
SQ - Mieszkaniec forum
bez kopi nic nie zrobisz. można jeszcze spróbować wydobyć ją z urzędu skarbowego, w którym kupujący, (czyli twój sprzedający) musiał opłacić podatek od czynności cywilnoprawnych.
-
SQ - Mieszkaniec forum
Sorki ,że odświeżam temat. Mam takie pytanie !
Kupiłem dzisiaj bandita i ten koleś od którego kupiłem motor nie rejestrował go na siebie (Kupił go 17.07.2008). Dał mi umowę k/s z poprzednim właścicielem i kartę pojazdu wraz z OC no i my spisaliśmy swoją umowę. Czy podczas rejestracji nie będę miał jakiś nieprzyjemności z tym związanych ?
Muszę zabrać ze sobą tą umowę z poprzednim właścicielem i swoją ?
Kupiłem dzisiaj bandita i ten koleś od którego kupiłem motor nie rejestrował go na siebie (Kupił go 17.07.2008). Dał mi umowę k/s z poprzednim właścicielem i kartę pojazdu wraz z OC no i my spisaliśmy swoją umowę. Czy podczas rejestracji nie będę miał jakiś nieprzyjemności z tym związanych ?
Muszę zabrać ze sobą tą umowę z poprzednim właścicielem i swoją ?
Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
-
Fikol - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości