wypadek i brak prawka??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja widzę tu jedne rozwiązanie. Oddaj sprawę do kancelarii adwokackiej, albo wynajmij firmę nastawioną na walkę o odszkodowanie za mały %.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
dodam ze w dokumetach ktore dostalo hdi odemnie jest pismo z policji ze to tamten idiota byl sprawca wypadku i takie samo z prokuratury bo sprawa zakonczyla sie mandatowo a mi sie nic w sume nie stalo poza jakomis obiciami!!
SUZUKI RF 900R
-
seweryn233 - Świeżak
musisz wiedzieć że ubezpieczyciele szukają palantów, którzy zgodzą się na ich warunki, wystarczy ze pojdziesz do sądu i bedą chcieli ugadać się z tobą polubownie.
Wynajmij prawnika albo sam działaj, racja jest po twojej stronie
Wynajmij prawnika albo sam działaj, racja jest po twojej stronie
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
-
seweryn233 - Świeżak
sie kolego nie denerwuj
u mnie to bylo tak :
policja przeslala protokul o wypadku do Hestii a szkodowiec przyszedl na drugi dzien od zgloszenia szkody ;]
wypelnilismy papiery i po uplywie regulaminowych 6 tygodniu pieniazki byly u mnie nak oncie cale 3,2 tysiace zl
pozdrawiam

u mnie to bylo tak :
policja przeslala protokul o wypadku do Hestii a szkodowiec przyszedl na drugi dzien od zgloszenia szkody ;]
wypelnilismy papiery i po uplywie regulaminowych 6 tygodniu pieniazki byly u mnie nak oncie cale 3,2 tysiace zl
pozdrawiam
-
Gs-stefan - Świeżak
tak widzisz ale chyba nie ma gorszego gowna jak HDI Asekuracja kreca jak moga i wez sie tu nie denerwuj jak motor stoi rozwalony a nie ma za co naprawiac 

SUZUKI RF 900R
-
seweryn233 - Świeżak
;/ no chyba ze tak
ja mailem finanse zeby naprawic wyplacili mi 3.2 tysiaca a ja wydalem niecaly 1 tysiac xD
ja z hestii czekalem kiedys na jakis tak papier o recykulacji rocznej za ubezpieczenie pojazdu 8 miesiecy XD

ja z hestii czekalem kiedys na jakis tak papier o recykulacji rocznej za ubezpieczenie pojazdu 8 miesiecy XD
-
Gs-stefan - Świeżak
chlopaki nie pisaliscie nic o konsekwencjach braku prawka, dostaliscie mandacik? jakis okresowy zakaz prowadzenia? czy w calym zamieszaniu niebiescy o tym zapomnieli? 

-
hellogrish - Świeżak
Winę w wypadku jeśli strony same nie potrafią ustalić, orzeka policja lub sąd. Pisz odwołanie, to jest za darmo a często pomaga. Jeśli nie pomoże zakładaj sprawę w sądzie. Możesz też skorzystać z rzecznika praw ubezpieczonych.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
siema dzis dostalem kase 2950zl tylko a mialem wycene na 5900 czekam tylko na papiery od nich bo jeszcze nie dostalem i skladam odwolanie ciekawe czy to cos pomoze a jak nie to do sadu z nimi!!co do konsekwecji po wypadku z policja dostalem 300 zl za brak uprawnien !!pozdro!!
SUZUKI RF 900R
-
seweryn233 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości