[Aktualności] Dramat Brzozowskiego i zwycięstwa...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Dramat Brzozowskiego i zwycięstwa...
Dyskusja na temat: Dramat Brzozowskiego i zwycięstwa nastolatków w Krokowej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dramat Brzozowskiego i zwycięstwa nastolatków w Krokowej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dramat Brzozowskiego i zwycięstwa nastolatków w Krokowej
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Gdyby był Sobczyk to by wszystkich objechał! Więc na razie nie piszcie o "zmianie warty". Młodzież jeszcze musi potrenować. Niemniej to super, że mamy tak dobrze wytrenowanych i tak uzdolnionych nastolaktów. <br><hr>Greg
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sorry, nieobecni nie mają racji. A co by było, jakby był Chuck Norris?<br><hr>JacoKomentatorzy napisał(a):Gdyby był Sobczyk to by wszystkich objechał! Więc na razie nie piszcie o "zmianie warty". Młodzież jeszcze musi potrenować. Niemniej to super, że mamy tak dobrze wytrenowanych i tak uzdolnionych nastolaktów. <br><hr>Greg<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widziałem te wyścigi na własne oczy. Majkowski jest nieprawdopodobnie szybki. Ciekaw jestem, jak potoczy się jego kariera sportowa. Chyba wybiorę się do Pont de Vaux na mundial quadów aby zobaczyć, jak sobie chłopaki poradzą w tym roku, bo patrząc po formie małolatów, to jeżeli szczęście dopisze, to może być dobrze.<br><hr>$ebastian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie zapominaj o Przybylskim, który w ostatnim wyścigu stracił do Majkowskiego "tylko" jedno okrążenie.<br><hr>Tomek AlonzoKomentatorzy napisał(a):Widziałem te wyścigi na własne oczy. Majkowski jest nieprawdopodobnie szybki. Ciekaw jestem, jak potoczy się jego kariera sportowa. Chyba wybiorę się do Pont de Vaux na mundial quadów aby zobaczyć, jak sobie chłopaki poradzą w tym roku, bo patrząc po formie małolatów, to jeżeli szczęście dopisze, to może być dobrze.<br><hr>$ebastian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Majkowski praktycznie w kazdym biegu dublował Przybylskiego raz chyba nawer dwukrotnie, więc chyba nie jechał zbyt dobrze ;]<br><hr>KasiaKomentatorzy napisał(a):Widziałem te wyścigi na własne oczy. Majkowski jest nieprawdopodobnie szybki. Ciekaw jestem, jak potoczy się jego kariera sportowa. Chyba wybiorę się do Pont de Vaux na mundial quadów aby zobaczyć, jak sobie chłopaki poradzą w tym roku, bo patrząc po formie małolatów, to jeżeli szczęście dopisze, to może być dobrze.<br><hr>$ebastian<br>Komentatorzy napisał(a):Nie zapominaj o Przybylskim, który w ostatnim wyścigu stracił do Majkowskiego "tylko" jedno okrążenie.<br><hr>Tomek Alonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszyscy piszą, że Golden Cup jest w Krokowej ^^ ;DD z mojego balkonu w domu ogladalem caly golden cup ale to nie o ty mowie. Wszyscy pisza, na plakatach i w ogole ze to jest w Krokowej ;D Ten tor jozefa jest w Parszczycach ;D pisza pewnie tak wszyscy dlatego ze te parszczyce to jedno z najwiekszych zadupi zaprzeproszeniem w tej okolicy;D<br><hr>root
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawy film pokazuje że organizacja po byku do bani zero pomocy technicznej a chłopak leżał i sam musiał quada stawiać na koła
MINUS dla organizatorów !!!<br><hr>quadowiec
MINUS dla organizatorów !!!<br><hr>quadowiec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To ja tak jeszcze dodam że Tomek P. całe zawody jechał bez 3-go biegu a ostatni cały czwarty wyścig jechał na kapciu...<br><hr>spostrzegawczyKomentatorzy napisał(a):Widziałem te wyścigi na własne oczy. Majkowski jest nieprawdopodobnie szybki. Ciekaw jestem, jak potoczy się jego kariera sportowa. Chyba wybiorę się do Pont de Vaux na mundial quadów aby zobaczyć, jak sobie chłopaki poradzą w tym roku, bo patrząc po formie małolatów, to jeżeli szczęście dopisze, to może być dobrze.<br><hr>$ebastian<br>Komentatorzy napisał(a):Nie zapominaj o Przybylskim, który w ostatnim wyścigu stracił do Majkowskiego "tylko" jedno okrążenie.<br><hr>Tomek Alonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Majkowski praktycznie w kazdym biegu dublował Przybylskiego raz chyba nawer dwukrotnie, więc chyba nie jechał zbyt dobrze ;]<br><hr>Kasia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale jego jazda była żałosna, to że wygrał oznacza tylko że miał ogromne szczęście, bo jak osoba która jechała fatalnie, była dublowana mogła wygrać ? Majkowski przynajmniej pokazał świetną jazdę (wygrywajac 3 z 4 biegow) i to jemu należało się zwycięztwo !<br><hr>KasiaKomentatorzy napisał(a):Widziałem te wyścigi na własne oczy. Majkowski jest nieprawdopodobnie szybki. Ciekaw jestem, jak potoczy się jego kariera sportowa. Chyba wybiorę się do Pont de Vaux na mundial quadów aby zobaczyć, jak sobie chłopaki poradzą w tym roku, bo patrząc po formie małolatów, to jeżeli szczęście dopisze, to może być dobrze.<br><hr>$ebastian<br>Komentatorzy napisał(a):Nie zapominaj o Przybylskim, który w ostatnim wyścigu stracił do Majkowskiego "tylko" jedno okrążenie.<br><hr>Tomek Alonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Majkowski praktycznie w kazdym biegu dublował Przybylskiego raz chyba nawer dwukrotnie, więc chyba nie jechał zbyt dobrze ;]<br><hr>Kasia<br>Komentatorzy napisał(a):To ja tak jeszcze dodam że Tomek P. całe zawody jechał bez 3-go biegu a ostatni cały czwarty wyścig jechał na kapciu...<br><hr>spostrzegawczy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wy tu gadu gadu a dochodzą słuchy, że Sobczyk będzie startować w Krokowej 2009:)
No i szykują się kolejne baty;] Paweł mimo jego tymczasowej przerwy w Motocrossie wciąż jest najlepszy i jeszcze długo będzie, sądząc po poziomie jazdy jaki prezentują polscy zawodnicy. Piotrek Majkowski jeździ bardzo dobrze, to prawda, jednak traci do Pawła na skokach BARDZO dużo.<br><hr>ktoś;)
No i szykują się kolejne baty;] Paweł mimo jego tymczasowej przerwy w Motocrossie wciąż jest najlepszy i jeszcze długo będzie, sądząc po poziomie jazdy jaki prezentują polscy zawodnicy. Piotrek Majkowski jeździ bardzo dobrze, to prawda, jednak traci do Pawła na skokach BARDZO dużo.<br><hr>ktoś;)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl