MTX 80... coś nie tak ;(
• Strona 1 z 1
MTX 80... coś nie tak ;(
Witam. Dziś chciałem se pojeżdzić moim mtx 80 ale coś niechciał odpalić na kopa. Pokopałem troche i nic. Wziąłem na zapych i odpalił. Pojezdizłem z 10-15 min i zaczął się dusić i zgas. Nie mogłem do odpalic. Zaprowadziałem do domu próbuje odpalić, a tu totalny brak kompresji. Patrze czy tłok "chodzi" góra-dół, tłok porusza się normalnie.. Przeczyścuiłem świece, wkręciłem i nadal brak kompresji... co to może być ?
- Flatron
- Świeżak
proste remont silnika
co z tego jak chodzi?? jak pewnie już porysowałes cylinder :/ odkręc wykręc cylek i tłok i zobacz czy nie jest porysowany i czy nie popękały pierscienie
co z tego jak chodzi?? jak pewnie już porysowałes cylinder :/ odkręc wykręc cylek i tłok i zobacz czy nie jest porysowany i czy nie popękały pierscienie
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
dosłownie groszowa sprawa kupuj pod swój model żaden inny 80gr może więcej?? poszukaj w sklepach co mają czewsci do komara jawy etc.. tam najszybciej to dostaniesz
-
Bostorn - Moderator
Flatron napisał(a):tak tez zrobieJutro (jak będe miał opcje bo dorabiam w wakacje) no to pojade do motoryzacyjnego. OBYM MIAŁ CZAS
no to odrazu zdaj relację jak było czy wszystko już działa co i jak :0
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1