Latawice z naszej-klasy :)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Tak tak Meciu, czytalem tez
Poezja :>

Poezja :>
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Nie oszukujmy się większość z nas potrafi po wyglądzie ocenić co dziewczyna prezentuje. Niestety taka jest prawda że ładne i mądre laski siedza w domu i zazwyczaj się uczą żeby osiągnąć coś w zyciu a na dyskotekach spotakmy same blachary, irytują mnie takie samice łażące praiwe że na golasa po miescie z umiejscowionym w widocznym miejscu plastrem antykoncepcyjnym dając napalonym samcom sygnał że jest zawsze gotowa na seks.
-
cwaniak182 - Świeżak
cwaniak182 , jesli mnie pamiec nie myli, to pytałes kiedys jak poderwac laske na motor, albo czy inny podrywają (cos w tym stylu), myslales ze poderwiesz poządna dziewczyne, czy blachere o jakich piszesz? Skad taka zmiana nastawienia ?
Ps. Jeśli to nie Ty pisales o tym podrywie, to mnie popraw

-
Dominik_YZF - Bywalec
Dominik_YZF napisał(a):cwaniak182 , jesli mnie pamiec nie myli, to pytałes kiedys jak poderwac laske na motor, albo czy inny podrywają (cos w tym stylu), myslales ze poderwiesz poządna dziewczyne, czy blachere o jakich piszesz? Skad taka zmiana nastawienia ?
Pamięć masz dobra ale nie do końca.
Pytałem Was kiedyś czy widząc jakieś ładne dziewczę robicie przegazówkę motorem. wiadomo człowiek lubi się pokazac

-
cwaniak182 - Świeżak
No nie każda i nie każdy tak robi bo jest coś takiego jak wierność, miłość, zaufanie i wtedy wiem ze nasza kobieta może na nas polegać i nie damy jej nawet powodu do zazdrości o zdradzie już czy tam flircie z inna nie wspominając i wiele mądrych w wiernych kobiet robi właśnie tak samo
:):):):)
Więc tamte łatwe kobiety jak i panowie to tak jak by podludzie którym tylko sex w głowie jak kotą w marcu.

Więc tamte łatwe kobiety jak i panowie to tak jak by podludzie którym tylko sex w głowie jak kotą w marcu.
- <borut>
- Bywalec
- fandzoilisz
- Bywalec
Nie tylko nasza klasa jest czymś takim
Pamiętajmy ze pierwsze gg jest podobne
Ile osób się poznało przez gg, a ile miało fajna noc i nie tylko.
Sam kiedyś podobnie robiłem jak w tym artykule, tylko że przez gg i dobrze wspominam ten okres.
Czasami aż sam się zastanawiałem jak łatwo zbajerować dziewczynę przez gg
Pamiętajmy ze pierwsze gg jest podobne
Ile osób się poznało przez gg, a ile miało fajna noc i nie tylko.
Sam kiedyś podobnie robiłem jak w tym artykule, tylko że przez gg i dobrze wspominam ten okres.
Czasami aż sam się zastanawiałem jak łatwo zbajerować dziewczynę przez gg
-
barti - Świeżak
spoko ale przeciez po drugiej stronie taz ktos sobie mogl jaja robic z takiego goscia ktory mysli ze cos zaraz wyrwie. Ja bym sobie zrobil ostra polewke z takiej osoby i pewnie nawet zapronowalbym spotkanie w neutralnym miescu zeby sie pajac przeszedl postal sobie
aczkolwiek znam dziewczyne ktora od takich znajomosci zaczela zabawy z kolesiami, az sie na belta zbiera

-
bast - Bywalec
-
Dominik_YZF - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2