Scigacz 50cm z autmatyczna skrznia biegow lub skuter sportow
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Scigacz 50cm z autmatyczna skrznia biegow lub skuter sportow
Poszukuje Scigacza z automatyczna skrzynia biegow lub skuter wzorowany na"sportowo", narazie znalazlem tylko GILERA DNA 50 ale wydaje mi sie jakas mala xd
- Cichy18
- Świeżak
Re: Scigacz 50cm z autmatyczna skrznia biegow lub skuter spo
Cichy18 napisał(a):Poszukuje Scigacza z automatyczna skrzynia biegow lub skuter wzorowany na"sportowo", narazie znalazlem tylko GILERA DNA 50 ale wydaje mi sie jakas mala xd
Nie ma ścigacza z automatyczną skrzynia, po to jest ścigacz żeby przeciągać biegi

nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
ee 15 koła?? omg... to ja bym za to honde crf kupił np;d roczną
250
po co Ci tyle wywalac kasy?? kup sobie jakiegos roczniaka nową apke Sr albo Derbi gpr a za reszte kasy jak sprzedasz moto kupisz cos większego

po co Ci tyle wywalac kasy?? kup sobie jakiegos roczniaka nową apke Sr albo Derbi gpr a za reszte kasy jak sprzedasz moto kupisz cos większego
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Re: Scigacz 50cm z autmatyczna skrznia biegow lub skuter spo
Dandi93 napisał(a):Cichy18 napisał(a):Poszukuje Scigacza z automatyczna skrzynia biegow lub skuter wzorowany na"sportowo", narazie znalazlem tylko GILERA DNA 50 ale wydaje mi sie jakas mala xd
Nie ma ścigacza z automatyczną skrzynia, po to jest ścigacz żeby przeciągać biegiMyśl jak coś piszesz XD
Nie mądruj się

co do tematu to ta gilera DNA to jest jak skuter ... silnik ma jak skuter, nie ma łńcucha tylko pasek jak w skuterach, i dźwięk ma jak kosiarka ...

Ps. tak wogule po co ci ścigacz 50 ccm z automatem

sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

-
bastus - Bywalec
mi sie wydaje ze ty po prostu myślisz nie dasz rady sie nauczyć zmieniać biegów dlatego chcesz automat, a to zaledwie 10 min jazdy i juz umisz. ja po półgodzinnej jeździe juz ze sprzęgła strzelałem. poza będą sie z Ciebie smiać jak byś wyjechał ścigaczem automatem 

SM
-
marcio - Świeżak
a ja bym radził motorynke.. małe zwinne
i nauczysz sie biegi wrzucać bo jak dasz mu nsr to jedynke da pełny gaz i łup.. niech pouczy sie troszkę bo tak na łapu capu daleko nie zajedzie

-
Bostorn - Moderator
edytuj lepiej tego posta zanim moderator niewiedził ... dobrze ci radze
Co do tematu to myśle że chłopak nigdy na manualu niejeździl i dlatego chce automat

Co do tematu to myśle że chłopak nigdy na manualu niejeździl i dlatego chce automat

sprzedam :

-
bastus - Bywalec
h4zell napisał(a):ja pierodle jebani idoci az zal was czytac, chlopak chce automata to na *** mu na sile manuala wciskacie
Domyślam się, że będzie za takie słownictwo warn... z jednej strony to rozumiem... niektórzy Polacy gdyby zabronić im przeklinać to by się prawie wcale nie odzywali...

Ja ze swojej strony proponuję Peugeota Jetforce'a. Nawet fajny wygląd:)

EDIT:
Zamiast zakładać nowy temat, trzeba było najpierw popatrzeć na przyklejone tematy... ;]
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Cichy18 napisał(a):dla was moze przyjemnosc dla mnie udreka
Koledzy Ci pewnie naopowiadali, że biegi to najgorsze co może być ?
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
zanim czytalem ten temat to juz jezdzilem na motorynce i jakos nie jestestem przekonany do biiegow moze dlatego ze w sumie mi nikt nic nie tlumaczyl moze mi ktos napisac krok po kroku co po kolei sie robi zeby ruszyc pojechac iles tam i sie zatrzymac, glownie chodzi mi o zapalenie motoru i start oraz zatrzymanie go np tak jak na swiatlach.
- Cichy18
- Świeżak
uuu chłopie.. to ty wogle miałes stycznosc z motorem?? jak ty to piszesz?? masz wogle karte motorowerową?? jak nie to lepiej goń raz dwa na nauki.. bo żeby nie wiedziec podstaw to naprawdę trzeba nic o tym nie wiedziec... :/
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm