Pomocy . Niewiem co robic.
• Strona 1 z 1
Pomocy . Niewiem co robic.
Witam .
Chcialbym kupic se teraz na czasie enduro , myslalem nad ktm 250.
Troche jezdzilem Kolegi Yamaha dt50 , I powiem ze bardzo wkrecil mi sie ten sport
Chcialbym sie dowiedziec , jesli mam 19 lat
W lutym bede mial 20 , Czy mam jeszcze jakies szanse w wybiciu sie w tym sporcie ? Bo naprawde zamierzam poswiecic mu duzo czasu
Ale niewiem czy niemam za duzo lat
Pozdrawiam i Dziekuje za Pomoc
Chcialbym kupic se teraz na czasie enduro , myslalem nad ktm 250.
Troche jezdzilem Kolegi Yamaha dt50 , I powiem ze bardzo wkrecil mi sie ten sport

- Lukaso89
- Świeżak
Lat może niemasz za dużo ale żeby się wybić byś musiał umieć jeździć, mieć dobry sprzęt bo na szrocie to nic niewygrasz, trzeba też jeździć na zawody i ludzi poznawać.
Nieporównuj Dt 50 z 6 razy mocniejszymi cross-ami ...
jeździłeś kiedyś na cross'ie 250 albo 125 ???
Ps. WIesz chyba że to drogie hobby i oprucz motoru musisz mieć jeszcze ubranie (ok. 1500 zł) i hektolitry paliwa ...
Nieporównuj Dt 50 z 6 razy mocniejszymi cross-ami ...

Ps. WIesz chyba że to drogie hobby i oprucz motoru musisz mieć jeszcze ubranie (ok. 1500 zł) i hektolitry paliwa ...
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
Zapomnij człowieku o 250. Chcesz sie zabić?? Jeśli jeździłes tylko kolegi yamahą dt to lepiej kup na początek cos w klasie 125. Z resztą zgodze się z postem wyżej. To bardzo drogi sport tygodniowe utrzymanie crossa w moim przypadku wynosi ok 500zł. Wiec zastanów sie porządnie
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
Ja Ci powiem tak jeśli masz stałe źródło dochodów no i masz tam coś odłożone na moto to warto sprobować tylko nie 250.. Radził bym ci Honde cr 125 bardzo dobre sprzęty no ale z 7k musisz już dać no porządny motorek.
Po drugie w crossach 2 sówowych często trzeba wymieniać tłok to już bd miał troszkę kaski w plecy to w motocross wymienia sie co 60 motogodzin ale na twoja jazde czuje, że tak na 100h+ no i jeszcze spalanie..
No sport drogi ale przeciez codziennie nie bd jeździł (chyba) to se kasiurki zbierzesz i w weeken ;]
P.S. Jak co to ci mogę sprzedać Honde CR 125 gz motorek :}
Po drugie w crossach 2 sówowych często trzeba wymieniać tłok to już bd miał troszkę kaski w plecy to w motocross wymienia sie co 60 motogodzin ale na twoja jazde czuje, że tak na 100h+ no i jeszcze spalanie..
No sport drogi ale przeciez codziennie nie bd jeździł (chyba) to se kasiurki zbierzesz i w weeken ;]
P.S. Jak co to ci mogę sprzedać Honde CR 125 gz motorek :}
- Fafka
- Świeżak
na dobry sprzęt trzeba dac około 10k min tak 2 3 letni i to 125 2t no chyba że wolisz 250 4t ale doradzał bym 125 2t podobna moc a łatwiej sie nauczysz nim śmigac sam na to idę więc wiesz
dobrze radze 

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości