Problemy z Mini bike
• Strona 1 z 1
Problemy z Mini bike
Siemka
Kupiłem tydzien temu Mini bike był uzuwany 20 mni nawet nie dotarty, ale nie było przy nim swięcy wiec odkręciłem od 5 letniej kosiarki i załozylem do Mini bike i jak go odpale i się chwile powoze to wtedy mi za czyna przerywac az zgaznie noi ponownie go odpalam i sam gaznie musze czekac 10 minut zeby ostychl i jak go odpale no to sie to samo dzieje w ciagu jazdy Kranik mam odkrecony na ON i zanie na dole Nie wiem co sie dzieje Bardzo prosiłbym o Pomoc

- Songo5500
- Świeżak
Pewnie świeca tej kosiarki zwyczajnie do niego nie pasuje, są różne rodzaje świec...
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
- TOM67
- Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):Junior59 napisał(a):senekkorzenna jakie warunki stawiasz:)
Nie chodzi o warunki tylko o nie zaśmiecanie forum ,tematy mają być we właściwych miejscach i wtedy te osoby które interesują się lub mają taki sprzęt ci odpowiedzą.Zresztą dziwię się ze moderator jeszcze tego nie wypatrzył.
Dzięki za pomoc juz to naprawiłem poprostu zawsze mnie denerwowalo ze mi z tej przezroczystej rurki kapalo pliwo i gdy jezdziłem paliwo mialem odkręcone na pól wiec przekreciłem na maksa i teraz jezdzi dobrze tylko odrazy calego gazu nie daje bo sie dusi ale jak dam mniej i on się wtedy rozpędzi to moge spokojnie tac mu caly gas i mi nie gasnie musi byc rozgrzany. Dzięki nara Zamykam temat .
- Songo5500
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości