Iskry z pod butów
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Iskry z pod butów
Witam. Mam nietypowe pytanie. Napewno wśród was są tzw''stunerzy'' wiec napewno bedzie ktoś wiedział.. Co należało by przyczepić do podeszwy buta by podczas jazdy ocierając butami o asfalt szły iskry? Zastanawia mnie to.. Słyszałem coś ,ż mozna by bylo uzyc takiego ''czegoś'' do ostrzenia noży . Z Góry dziekuje i pozdrawiam

- Smog
- Świeżak
Kawałek żelaza lub aluminium możesz przyczepić. Przy małych prędkościach typu 20 raczej nie będzie iskier. Myślę że przy 60 już coś będzie widać.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
żenua.pl...
faktycznie zapomniałem dodać z czego ten płaskownik ale jak się domyślasz z plastiku czy ze złota ich nie robią...
czyli płaskownik może być jak najbardziej z aluminium czy żelaza czy stali.
faktycznie zapomniałem dodać z czego ten płaskownik ale jak się domyślasz z plastiku czy ze złota ich nie robią...
czyli płaskownik może być jak najbardziej z aluminium czy żelaza czy stali.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Nie kupuj aluminium, nie będzie z tego iskier. Wybierz się na jakiś skup złomu, poproś o dwa kawałki blachy stalowej, grubość 6-10 mm. Zapłacisz za to pewnie równowartość dwóch niezbyt drogich browarków, a będziesz zadowolony
- Zajonc
- Świeżak
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
- Wzmocniony
- Świeżak
ja jak kiblem jezdzilem to podnozki rozkladalem tez sie ladnie sypalo
xD

nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
W orzeszkach na przecinakach - mają STAJLA

Jeszcze do kombinezonu można przyczepić metalowe blaszki żeby przy glebie efektowne iskry się sypały. Ach ten współczesny tjuning

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
hm....tak mnie natchnelo i myslalem duzo nad tym...najtanszym sposobem beda pineski
lece po caly karton 

nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
Junior59 napisał(a):ja jeszcze polecam jazda na krawędzi
Masz na myśli Torque? Największy syf jaki widziałem

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2