Transport Anglia - Polska. Sprowadz...
• Strona 1 z 1
Transport Anglia - Polska. Sprowadz...
Dyskusja na temat: Transport Anglia - Polska. Sprowadz motor z UK. Odbior Motocylki z aukcji, od dealerow, adresow prywatnych.
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Transport Anglia - Polska. Sprowadz motor z UK. Odbior Motocylki z aukcji, od dealerow, adresow prywatnych.
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Transport Anglia - Polska. Sprowadz motor z UK. Odbior Motocylki z aukcji, od dealerow, adresow prywatnych.
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie mówię że kolega jest nieuczciwy ale radzę sprawdzić, ten adres ma taki sam jak ja (dokładnie) a to znaczy ze zarejestrował firme przez pośrednika i jest to wynajmowana skrzynka pocztowa...pozdrawiam<br><hr>t
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak, zgadza się. Sprawy związane z rejestracja spółki przeprowadzone zostały przez biuro rachunkowe. Co do uczciwości to zainteresowanych skontaktuje z klientami którym motory (i nie tylko) szczęśliwie do Polski przywiozłem.Komentatorzy napisał(a):Nie mówię że kolega jest nieuczciwy ale radzę sprawdzić, ten adres ma taki sam jak ja (dokładnie) a to znaczy ze zarejestrował firme przez pośrednika i jest to wynajmowana skrzynka pocztowa...pozdrawiam<br><hr>t<br>
<br><hr>Lukas Motorsport LTD
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam ...bardzo szukam kontaktu z Łukaszem z Zawiercia ...za pomoc bardzo dziekuje . Celina<br><hr>Celina
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do Katalogu Firm