POMOCY
• Strona 1 z 1
POMOCY
czesc jestem nowy w tym sporcie i mam pytanie kupuje krosa 125 yamahe dete i chce kupic kask podobno w motokrosie do kazdego motoru jest specjalny kask ze na przyklad na dete niemoge jezdzic w kasku od yz 250.Poradzcie mi
- Motokrosowiec
- Świeżak
Masz racje w kasku od motorynki bym już na simsona nie wsiadł... bo po co ryzykować życiem?
PS kto Ci takich głupot naopowiadał?
PS kto Ci takich głupot naopowiadał?
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Kaski do Yamahy nie są w pełni kompatybilne z motocyklami KTM. Musisz odpowiednie oprogramowanie wgrać do kasku i pobawić się ustawieniami. Chcesz, to mogę Tobie załatwić, znajomy brata siostry wujka handluje pirackimi Softłerami do Kaskooof od Yamahy i Rometa:D
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
kolega z wioski ode mie mi tak powiedzial.a jak cos to gdzie jest klub jamahy zeby dokupic taki kask do dete 125.?pomuzcie mam juz motor ale niejezdze bo niemam tego kasku.
- Motokrosowiec
- Świeżak
- Motokrosowiec
- Świeżak
Softłer to nieodzowny element, bez niego kask nie będzie działał jak należy. Ale tak na serio:
po 1 nie motokrosowiec, tylko motocrossowiec
po 2 edytuj posty
po 3 nie dete 125 tylko DT125
po 4 nie ma kasków specjalnych do każdego motoru
po 5 wejdź na ten link i wybierz sobie jakiś kask, a koledze powiedz, że na niczym się nie zna
http://moto.allegro.pl/search.php?strin ... &price_to=
po 1 nie motokrosowiec, tylko motocrossowiec
po 2 edytuj posty
po 3 nie dete 125 tylko DT125
po 4 nie ma kasków specjalnych do każdego motoru
po 5 wejdź na ten link i wybierz sobie jakiś kask, a koledze powiedz, że na niczym się nie zna

KTM SX 250 08'(piekielna maszyna),
Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
-
Dirt Rider - Świeżak
ee a jak wygląda kask od yz 250??:lol::lol: ahaha padłem
tu zależy ile masz kasy na kask a nie to czy jeździsz rłanem to też trzeba specjalnego kasku na Rłana?? i nie mogł bym nim na sendzie jeździc??
haha czym droższy tym mocniejszy etc.. liczy sie wygląd firma i materiałz ktorego jest zrobiony np lazer AGV i tak dalej..

haha czym droższy tym mocniejszy etc.. liczy sie wygląd firma i materiałz ktorego jest zrobiony np lazer AGV i tak dalej..
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
o ja cie pierr.. jaki młokos.Widac ze jestes w temacie fajnych masz koelgów w wiosce. jakas spec wioska
- Mx forever
- Świeżak
jak on mysli ze na kazdy model crossa trzeba miec inny kask. Naprawde sie usmiałem:)))) Jech se kupi jakikolwiek jaki bedzie mu sie podobał. No ale gdyby nie tacy ludzie to forum by było nudne hehe
Motocross q r w a rządzi!! 

-
arudni - Świeżak
• Strona 1 z 1