Zobacz wątek - Ucieczki przed policją :)
NAS Analytics TAG

Ucieczki przed policją :)

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Ucieczki przed policją :)

Postprzez HWC » 2/7/2008, 17:02

Ja juz pierwsze w zyciu s******e misom mam za soba przed 5 minutami.. :) Ostro było!!! Naprawde Jeszcze mi serce wali ale udało sie:) A teraz krążą busem po osiedlu:) ide sie przebrać i wybijam. A koleś nawet czapki nie miał jak kazał mi sie zatrzymac a ta co lezała obok nie miała białej obwodki

Ale mi adrenalina podskoczyła :lol: jak by mnie załapali albo wypadek to z 8 000 zł w dupe za sam mandat OC brak prawka swiateł i czego tam jeszcze... Ale udało mi sie ufff naprawde... kazał mi sie najpierw palcem w osiedlowej uliczce zatrzymać... motor z wrazenia to z 3 razy wkreciłem na czerwone pole i to tak ostro.. naszczescie w moim miescie jest zeczka i obmyslałem sobie zanim motor kupiłem jak by tu uciekac i akurat udało mi sie zastosowac ten patent z waskim przejściem tam gdzie samochod nie wjedzie, nie mam sasiadów konfidentów i wszystko szybko i bezbłednie przeprowadziłem... Chyba mi sie udało miedyz innymi dla tego ze policjantom droge busem koles zajechał przypadkiem bo dostawa chyba była i samochod stał bokiem do drogi. Tak ze opozniło pare sek policjantów. Uciekłem im na H. CBR 125 :lol: Nie mam tablicy to i tak mi nic nie zrobią :lol: tyle ze beda moto szukać po miescie pare dni. Ale zastrzyk adrenaliny niesamowity mózg to mi myslał z predkoscią swiatła. Najlepiej jak przejechałem obok jakiegoś goscia na chińskim moto to jakiś motobi cos z tych gniotów.. i krzycze zeby mi miejsce zrobił. Koles tylko sygnał usłyszał to sam w park poleciał hehe :lol:

Teraz wy podzielcie sie swoimi przeżyciami ze swoich akcji. Jak było co i jak wszystko? i na + czy na - ? :)
Dorosnij dziecko bo nie masz sie czym chwalic.
o.Tadeusz
cztery w rzędzie wjedzie wszędzie
HWC
Świeżak

Postprzez Wilku111 » 2/7/2008, 17:25

We włosach wiatr, w oczach łzy a na liczniku 33

Ktoś miał to w podpisie :lol:
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
Wilku111
VIP Ścigacz.pl

Postprzez YZF R1 » 2/7/2008, 17:26

bardzo mądry temat hehe oby tak dalej.... "adrenalina".... pogadaj z dziewczyną albo jak nie masz z koleżanką niech ci gałe opędzluje to zobaczysz jaka to jest adrenalina "jak ci będzie mózg z prędkością światła myślał" hehe ucieczka przed policją to pikuś

Mod proponuje zamknięcie tematu... :D
YZF R1
Moderator

Powrót do Motocykle