Ucieczki przed policją :)
• Strona 1 z 1
Ucieczki przed policją :)
Ja juz pierwsze w zyciu s******e misom mam za soba przed 5 minutami..
Ostro było!!! Naprawde Jeszcze mi serce wali ale udało sie:) A teraz krążą busem po osiedlu:) ide sie przebrać i wybijam. A koleś nawet czapki nie miał jak kazał mi sie zatrzymac a ta co lezała obok nie miała białej obwodki
Ale mi adrenalina podskoczyła
jak by mnie załapali albo wypadek to z 8 000 zł w dupe za sam mandat OC brak prawka swiateł i czego tam jeszcze... Ale udało mi sie ufff naprawde... kazał mi sie najpierw palcem w osiedlowej uliczce zatrzymać... motor z wrazenia to z 3 razy wkreciłem na czerwone pole i to tak ostro.. naszczescie w moim miescie jest zeczka i obmyslałem sobie zanim motor kupiłem jak by tu uciekac i akurat udało mi sie zastosowac ten patent z waskim przejściem tam gdzie samochod nie wjedzie, nie mam sasiadów konfidentów i wszystko szybko i bezbłednie przeprowadziłem... Chyba mi sie udało miedyz innymi dla tego ze policjantom droge busem koles zajechał przypadkiem bo dostawa chyba była i samochod stał bokiem do drogi. Tak ze opozniło pare sek policjantów. Uciekłem im na H. CBR 125
Nie mam tablicy to i tak mi nic nie zrobią
tyle ze beda moto szukać po miescie pare dni. Ale zastrzyk adrenaliny niesamowity mózg to mi myslał z predkoscią swiatła. Najlepiej jak przejechałem obok jakiegoś goscia na chińskim moto to jakiś motobi cos z tych gniotów.. i krzycze zeby mi miejsce zrobił. Koles tylko sygnał usłyszał to sam w park poleciał hehe
Teraz wy podzielcie sie swoimi przeżyciami ze swoich akcji. Jak było co i jak wszystko? i na + czy na - ?
Dorosnij dziecko bo nie masz sie czym chwalic.
o.Tadeusz

Ale mi adrenalina podskoczyła

Teraz wy podzielcie sie swoimi przeżyciami ze swoich akcji. Jak było co i jak wszystko? i na + czy na - ?

Dorosnij dziecko bo nie masz sie czym chwalic.
o.Tadeusz
cztery w rzędzie wjedzie wszędzie
- HWC
- Świeżak
bardzo mądry temat hehe oby tak dalej.... "adrenalina".... pogadaj z dziewczyną albo jak nie masz z koleżanką niech ci gałe opędzluje to zobaczysz jaka to jest adrenalina "jak ci będzie mózg z prędkością światła myślał" hehe ucieczka przed policją to pikuś
Mod proponuje zamknięcie tematu...
Mod proponuje zamknięcie tematu...

-
YZF R1 - Moderator
• Strona 1 z 1