Jest ktoÅ› z Gostynia? WLKP lub okolic?
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, rosiboj, Lovtza, Terror, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, andy7, suhy-19, Bostorn, Miczab, Boshi
• Strona 1 z 1
Jest ktoÅ› z Gostynia? WLKP lub okolic?
Witam chcę kupić motor z gostynia ale facet niechce sprzedać go w ten sposób że wpłace mu kase a moto odbiore w innym terminie. Choć już dawno miałby kase na koncie gdyby sie nie kłucił. Koles chce plnie załatwić sprawe
Problem w tym że niemam jak go przywieźć a najchetniej przejechał bym sam te 400 km z Gostynia do siebie jak już bym go zarejestrował. Facet niechce czekać a ja chce kupić. Kurier odpada no nie rozumiem tego człowieka.
Mółgby ktoś łaskawie kupić motor (za moje oczywiście
) oczywiście wszystko formalnie na oświadczeniu. Przechować go u siebie te 3 czy lile trwa tam rejestracja motoru i opłata OC wysłać mi papiery pocztą ja bym wszystko pozałatwiał migiem i wpadł do Gostynia pociągiem czy jakoś inaczej i poprostu motor odebrał oddzwieczył sie i wrucił do domu.
Szkoda by było jak by mnie dupneli za OC gdzieś xxx km od domu
Problem w tym że niemam jak go przywieźć a najchetniej przejechał bym sam te 400 km z Gostynia do siebie jak już bym go zarejestrował. Facet niechce czekać a ja chce kupić. Kurier odpada no nie rozumiem tego człowieka.
Mółgby ktoś łaskawie kupić motor (za moje oczywiście

Szkoda by było jak by mnie dupneli za OC gdzieś xxx km od domu
cztery w rzędzie wjedzie wszędzie
- HWC
- Świeżak
ja jestem z Gostynia WLKP. mieszkam tu podaj namiary an moto. sam go oglądnę a jak cos więcej to na priv pozdrawiam.
z drogiej strony jak sprzedający taki .... to może sobie odpuść? chyba ze to taka perła? ten motocykl?
z drogiej strony jak sprzedający taki .... to może sobie odpuść? chyba ze to taka perła? ten motocykl?

Ostatnio edytowano 2/7/2008, 21:48 przez wszok, łącznie edytowano 1 raz
-
wszok - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości