KUPIE MOTORYNE!!!
• Strona 1 z 1
KUPIE MOTORYNE!!!
Witam! Poszukuję motorynki w dobrym stanie z papierami!! może być do malowania!!! Jeśli ktoś posiada taki oto sprzęt i chciałby się go pozbyć, nio to prosze pisać do mnie
POZDRAWIAM! 

- Michaael
- Świeżak
Poszukaj na www.allegro.pl tam jest pełno motorków, napewno znajdziesz swoją wymarzoną pitoryne:)
-
Tomek_mm7 - Świeżak
Pisząc stan dobry, miałem na myśli, coś takiego, żeby silnik był na chodzie, i motorynka nie była pokrzywiona... Ale sprecyzuje o co mi dokładnie chodziło... Napewno MUSI być z papierami, może byc do malowania, oświetlenie być do roboty, ale żeby byłe lampy, żeby nie brakowało części, wszystko kompletne, ewentualnie do jakioś tam napraw... lubie sobie podłubać, to przy ty tez bym sobie podłubał i ja fajnie odpicował dla brata... pozdrawiam 

- Michaael
- Świeżak
Aha, i nie mówiłem, że ma kosztować 50 zeta :] bo za 50 zeta, to sobie mogę kupić sam silnik, ale żeby kurcze nie kosztowała 800 albo 1000 zł
Najlepiej by było, jakby była już sprawna i nie do remontu i malowania, ale rozumiem, ze wtedy cena też będzie większa, ale myslę, że się dogadamy jeśli ktoś by miał taką... jednak może być też do remontu (jak opisałem mniej więcej w poscie wyżej) Pozdro 

- Michaael
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości