[Aktualności] Wyścigi klasy Rookie zakończone
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Wyścigi klasy Rookie zakończone
Dyskusja na temat: Wyścigi klasy Rookie zakończone
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wyścigi klasy Rookie zakończone
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wyścigi klasy Rookie zakończone
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
A co w tym wyścigu robił Chełkowski? Poza tym z tego co słyszałem swój debiut na tym torze miał już wcześniej.<br><hr>sewek 2008
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sławek 2008 to oszust i kłamca!!!!!!!!!!Komentatorzy napisał(a):A co w tym wyścigu robił Chełkowski? Poza tym z tego co słyszałem swój debiut na tym torze miał już wcześniej.<br><hr>sewek 2008<br>
mówię to z pełną świaidomością oraz odpowiedzialnością!!!!!
Bardzo proszę aby tajemniczy Pan Sławek o bzdurnym nazwisku 2008 - wytłumaczył na forum ścigacz.pl swoje zdanie: "Poza tym z tego co słyszałem swój debiut na tym torze miał już wcześniej".
Chciałbym aby moja pierwsza wizyta na torze w Brnie w 2001r. faktycznie była debiutem a nie tylko kibicowaniem zawodnikom najlepszym na świecie - bo startowałbym teraz w MotoGP a nie w Rookie.

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tia, ja również chętnie poczytam wyjaśnień Sławka 2008. Bo chyba wie więcej o innych niż oni sami o sobieKomentatorzy napisał(a):A co w tym wyścigu robił Chełkowski? Poza tym z tego co słyszałem swój debiut na tym torze miał już wcześniej.<br><hr>sewek 2008<br>Komentatorzy napisał(a):Sławek 2008 to oszust i kłamca!!!!!!!!!!
mówię to z pełną świaidomością oraz odpowiedzialnością!!!!!
Bardzo proszę aby tajemniczy Pan Sławek o bzdurnym nazwisku 2008 - wytłumaczył na forum ścigacz.pl swoje zdanie: "Poza tym z tego co słyszałem swój debiut na tym torze miał już wcześniej".
Chciałbym aby moja pierwsza wizyta na torze w Brnie w 2001r. faktycznie była debiutem a nie tylko kibicowaniem zawodnikom najlepszym na świecie - bo startowałbym teraz w MotoGP a nie w Rookie.<br><hr>Waldemar Chełkowski<br>

No Sławek 2008 - czekamy........<br><hr>lara
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości