[Aktualności] Koniec MotoGP i Eurosportu
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Koniec MotoGP i Eurosportu
Dyskusja na temat: Koniec MotoGP i Eurosportu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Koniec MotoGP i Eurosportu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Koniec MotoGP i Eurosportu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
właśnie miałem rozwiązać umowę z Multi... po tym jak z ich programu zniknął eurosport a w raz z nim motogp. Teraz nie pozostaje nic innego jak czekać gdzie motogp pojawi się w Polsce znowu <br><hr>RoN
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja właśnie miałem przejść na dekoder HD w Cyfrze Plus właśnie dla Eurosportu ale teraz pozostaje tylko czekać czy nie lepiej będzie się przerzucić na dekoder N, Polsatu czy nową platformę TVP - miejmy nadzieję, że poza relacjami w kanałach otwartych dostaniemy także MotoGP w HD na którejś z platform cyfrowych. <br><hr>MickKomentatorzy napisał(a):właśnie miałem rozwiązać umowę z Multi... po tym jak z ich programu zniknął eurosport a w raz z nim motogp. Teraz nie pozostaje nic innego jak czekać gdzie motogp pojawi się w Polsce znowu <br><hr>RoN<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co do rozwodu Dorny z Eurosportem - to musiało w końcu nastąpić. Jak dekadę temu FOM z kasiastym dziadkiem na czele uznali, iz nadawanie F1 w paneuropejskim kanale tylko zmniejsza wpływy z odbiorców narodowych tak teraz Carmelo uznał, iz lepiej sprzedać prawa (nawet i taniej) dla nadawców operujących na terenie wybranego braku i przez samą ilość odrobić to w jourosach. Biznes to biznes i w tym temacie zmian nie ma.
To, że w jakimś kanale FTA (i chyba Polsat albo TV 4) wyścig w klasie królewskiej będzie. Inna sprawa to 125 i 250 - mam nadzieję, iż taki Kmita (gdyby nabył prawa) to da to w Polsacie Sport [Extra]. Z tego co wiem, to reszta graczy tv na naszym rynku nie inwestuje w motorsport (TVP tylko "liże" rajdy) i woli grać w eksploatację uznanych marek na rynku - piłki nożnej, lekkoatletyki, żużla czy sportów zimowych. Po za tym Lorek i spółka od dawna namawiają Mariana do inwestycji w wyścigi motocyklowe (Tomek prócz żużla, tenisa, czeskiej literatury lubi też motorracing), a ten jest skory na eksperymenty, gdyż Polsat (nie mający większych szans na prawa do transmisji najważniejszych lig piłkarskich) inwestuje w "egzotykę"....
PS: czego płaczecie - Szymczak i Widomski out :p
<br><hr>Tytoniowy
To, że w jakimś kanale FTA (i chyba Polsat albo TV 4) wyścig w klasie królewskiej będzie. Inna sprawa to 125 i 250 - mam nadzieję, iż taki Kmita (gdyby nabył prawa) to da to w Polsacie Sport [Extra]. Z tego co wiem, to reszta graczy tv na naszym rynku nie inwestuje w motorsport (TVP tylko "liże" rajdy) i woli grać w eksploatację uznanych marek na rynku - piłki nożnej, lekkoatletyki, żużla czy sportów zimowych. Po za tym Lorek i spółka od dawna namawiają Mariana do inwestycji w wyścigi motocyklowe (Tomek prócz żużla, tenisa, czeskiej literatury lubi też motorracing), a ten jest skory na eksperymenty, gdyż Polsat (nie mający większych szans na prawa do transmisji najważniejszych lig piłkarskich) inwestuje w "egzotykę"....
PS: czego płaczecie - Szymczak i Widomski out :p

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Umrę.<br><hr>jaski_smKomentatorzy napisał(a):Co do rozwodu Dorny z Eurosportem - to musiało w końcu nastąpić. Jak dekadę temu FOM z kasiastym dziadkiem na czele uznali, iz nadawanie F1 w paneuropejskim kanale tylko zmniejsza wpływy z odbiorców narodowych tak teraz Carmelo uznał, iz lepiej sprzedać prawa (nawet i taniej) dla nadawców operujących na terenie wybranego braku i przez samą ilość odrobić to w jourosach. Biznes to biznes i w tym temacie zmian nie ma.
PS: czego płaczecie - Szymczak i Widomski out :p<br><hr>Tytoniowy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko zauwaz, ze decyzja dorna oznacza, ze wyscigi w zadnym satelitarnym kanale nie beda nadawane, czyli rowniez w Polsacie Sport i Polsacie Sport Extra. Dorna chce sprzedawac prawa wylacznie na kanaly FTA. W Polsce dotyczy to jedynie TVP1, TVP2, Polsatu, TVN i TV4 (nie wspominam o podrzenych stacjach typu Puls). Takze na logike mozna pozegnac sie z transmisjami z motoGP w Polsce na ladnych pare lat. A klasy 125cc i 250cc kompletnie zostana usmiercone, bo nawet gdyby ktorys z naszych nadawcow zdecydowal sie nabyc prawa, to i tak wylacznie do motoGP.<br><hr>goscKomentatorzy napisał(a):Co do rozwodu Dorny z Eurosportem - to musiało w końcu nastąpić. Jak dekadę temu FOM z kasiastym dziadkiem na czele uznali, iz nadawanie F1 w paneuropejskim kanale tylko zmniejsza wpływy z odbiorców narodowych tak teraz Carmelo uznał, iz lepiej sprzedać prawa (nawet i taniej) dla nadawców operujących na terenie wybranego braku i przez samą ilość odrobić to w jourosach. Biznes to biznes i w tym temacie zmian nie ma.
PS: czego płaczecie - Szymczak i Widomski out :p<br><hr>Tytoniowy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wybrac lepiej nie mogli, heh...
Przecież SportKlub jest stacją dostępną w bardzo małym stopniu. Z platform cyfrowych tylko "n" ma do Niego prawa. Oby szybko się to zmieniło! <br><hr>Vale

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy ktoś wie gdzie w tym roku 2010 będzie dostępne motogp w TV? Ludzie pomóżcie!!!!!!!!!!<br><hr>lesio113Komentatorzy napisał(a):Wybrac lepiej nie mogli, heh...Przecież SportKlub jest stacją dostępną w bardzo małym stopniu. Z platform cyfrowych tylko "n" ma do Niego prawa. Oby szybko się to zmieniło! <br><hr>Vale<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
^^ ja problem rozwiązałem
Znalazłem jakiś stary tuner niemiecki
skierowałem antenę w stronę Niemiec
MotoGP można obejrzeć na DSF.. Jest to program w 100% poświęcony sportowi
<br><hr>Rider

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości