Co z tym zrobic??
• Strona 1 z 1
Co z tym zrobic??
Nie wiem jak Wy ale ja mam czasem pewne watpliwosci co zrobic z jakims tematem - czy go skasowac, czy przeniesc a jesli tak to do ktorego dzialu itp. Niekiedy nie wiem czy wymoderowac dana opinie lub czy przyznac warna.
Pomysl jest taki zeby w tym temacie zasiegac rady reszty moderatorow jesli mamy watpliwosci wzgledem jakiegos przypadku.
Od razu sie zapytam szanownego grona:
viewtopic.php?t=14531&postdays=0&postorder=asc&start=75
nie wiem co zrobic z obrazkiem w sigu fandzoilisza. Niby mialo byc humorystycznie a jednak troche mi to nie pasuje. Nie mysle od razu o warnie ale moze nalezaloby fandzo na privie poprosic o zmiane obrazka. Jak myslicie?
Pomysl jest taki zeby w tym temacie zasiegac rady reszty moderatorow jesli mamy watpliwosci wzgledem jakiegos przypadku.
Od razu sie zapytam szanownego grona:
viewtopic.php?t=14531&postdays=0&postorder=asc&start=75
nie wiem co zrobic z obrazkiem w sigu fandzoilisza. Niby mialo byc humorystycznie a jednak troche mi to nie pasuje. Nie mysle od razu o warnie ale moze nalezaloby fandzo na privie poprosic o zmiane obrazka. Jak myslicie?
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
Wyslij PW z prosba o usuniecie, jak nie poskutkuje daj warna. Dla mnie to jawny rasizm.
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
Panowie jak sie zapatrujecie na roznorakie przemycanie wulgaryzmow z zachowaniem pozorow? Chodzi mi o pisanie przez userow zwrotow typu:
pier.dolicie/pier-dolicie .... - rozdzielenie wulgaryzmu kropka/myslnikiem itp
pier*olicie - zastapienie jednej literki gwiazdka
p i e r d o l i c i e/pier dolicie/p ierdolicie - skorzystanie ze spacji w roznorakich kombinacjach
Dalej juz nie bede kombinowal bo wiadomo o co chodzi.
Dla przykladu wypowiedz YZF R1 z dnia dzisiejszego - "Ten teks mnie rozj..ebal ale tępe hu..je!!!". Moznaby to przeciez napisac w ten sposob: "Ten tekst mnie roz***** ale tepe h***" i wtedy az tak nie razi.
Uwazam ze jesli wyraz mozna jednoznacznie zidentyfikowac jako konkretny wulgaryzn powinien byc warn. Jesli natomiast nie jest to mozliwe (np roz***** moze oznaczac zarowno rozwalil jak i rozjebal itp) to mozemy takie cos puszczac.
Jak myslicie?
pier.dolicie/pier-dolicie .... - rozdzielenie wulgaryzmu kropka/myslnikiem itp
pier*olicie - zastapienie jednej literki gwiazdka
p i e r d o l i c i e/pier dolicie/p ierdolicie - skorzystanie ze spacji w roznorakich kombinacjach
Dalej juz nie bede kombinowal bo wiadomo o co chodzi.
Dla przykladu wypowiedz YZF R1 z dnia dzisiejszego - "Ten teks mnie rozj..ebal ale tępe hu..je!!!". Moznaby to przeciez napisac w ten sposob: "Ten tekst mnie roz***** ale tepe h***" i wtedy az tak nie razi.
Uwazam ze jesli wyraz mozna jednoznacznie zidentyfikowac jako konkretny wulgaryzn powinien byc warn. Jesli natomiast nie jest to mozliwe (np roz***** moze oznaczac zarowno rozwalil jak i rozjebal itp) to mozemy takie cos puszczac.
Jak myslicie?
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
Ktoś ostatnio mówił że nie czepiamy się tu języka, do puki nie przekracza granic. Mi tam nie przeszkadza jak ktoś napisze raz na jakiś czas kurwa czy inne przecinki. Każdy jest człowiekiem. Gorzej jak się zaloguje jakiś wyjadacz z podstawówki i zaczyna się post typu: "Ej kur*wa ja już nie wiem co mam zrobić z tym moim pier*dolonym w dupe jeban*ym rometem bo znowu się rozp*ierdolił w pizdu" i tym podobne.. Więc jak to się mówi, wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem.
-
Movi - Moderator
nie no jak jest h.uje np itp Sieksonie to bym walil 2 warny
Pierwszy, bo pisze sie przez "ch"
a drugi za wulgaryzmy
Oprocz tego, jesli trafiliscie na nowym kanale 4FunTV przygody kapitana bomby...
"- Tepe ptaszki" to mi przychodzi na mysl jak czytam takich ludzi
Pierwszy, bo pisze sie przez "ch"
a drugi za wulgaryzmy

Oprocz tego, jesli trafiliscie na nowym kanale 4FunTV przygody kapitana bomby...
"- Tepe ptaszki" to mi przychodzi na mysl jak czytam takich ludzi

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1