Suzuki Intruder VL 125 - opinie, porady,kupno, POMÓŻCIE !
• Strona 1 z 1
Suzuki Intruder VL 125 - opinie, porady,kupno, POMÓŻCIE !
Mam zamiar kupić właśnie taki motorek Suzuki Intruder VL 125 chciałbym usłyszeć opinie lub porady różnego rodzaju na jego temat, na co patrzeć przy kupnie ,czym się różni wersja LC od VL ? czy się opłaca osiągi po odblokowaniu i co w nim zrobić po kupnie by lepiej chodził ? Razz (osiągi i głos) Proszę o pomoc ! W ostateczności proszę podać inne modele które warte są uwagi jak na razie prawdopodobnie tego będę kupować. Jestem ciemny w stosunku do takich motorów ale bardzo ostatniego czasu mnie zaciekawiły ;p może drag star ? ;p interesują mnie nowe roczniki 2003+ i jak z awaryjnością ? Pozdrawiam
- azimo
- Świeżak
Dostałem warna już jednego za zlamanie regulaminu, a dalej napisalas posta mojego gdzie wyjasniam co to znaczy BUMP a Ty z problemami ze lamie regulamin pokaz mi jaki punkt regulaminu lamie przy wyjasnianiem slow...
to ze sie delikatnie bulwersujesz dalej spamujac... biorac przyklad z Simona na takich jak Ty zawsze sie jakis podpunkcik znajdzie
... kravec
to ze sie delikatnie bulwersujesz dalej spamujac... biorac przyklad z Simona na takich jak Ty zawsze sie jakis podpunkcik znajdzie

- azimo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości