Redline kopiuje produkty z USA
• Strona 1 z 1
Redline kopiuje produkty z USA
Ostatnio zauważyłem, że polska firma RedLine kopiuje amerykańskie produkty motocyklowe, daje inną nazwę i sprzedaje. Olałem to bo marka mało znana, ale jak widze reklamę RedLine na ścigaczu to chociaż wam pokaże jak mało chłopaki się starają tylko kradną pomysły.
Kurtka Black Titan to kopia kurtki Ride Icon Timax2 oto foty:
Black TITAN (otwórz link) vs. Ride Icon Timax 2 (otwórz link)
Rękawice Black Titan (otwórz link) to kopia rękawic Ride Icon Timax TRX Long (otwórz link)
Spodnie RedLine Crusher (otwórz link)to kopia spodni Ride Icon Hooligan Denim (otwórz link)
Nie dość, że design ściągnięty od konkurencji to jeszcze marnie to wygląda w porównaniu do oryginałów :/
RL... czy na prawdę nie potraficie wymyslić czegoś swojego?
Kurtka Black Titan to kopia kurtki Ride Icon Timax2 oto foty:
Black TITAN (otwórz link) vs. Ride Icon Timax 2 (otwórz link)
Rękawice Black Titan (otwórz link) to kopia rękawic Ride Icon Timax TRX Long (otwórz link)
Spodnie RedLine Crusher (otwórz link)to kopia spodni Ride Icon Hooligan Denim (otwórz link)
Nie dość, że design ściągnięty od konkurencji to jeszcze marnie to wygląda w porównaniu do oryginałów :/
RL... czy na prawdę nie potraficie wymyslić czegoś swojego?
-
hefron - VIP Ścigacz.pl
ze spodniami to zauwazylem jakies 3tyg. temu jak przeszukiwalem oferte w poszukiwaniu jeansow dla mnie, w sumie to chyba jest to dosc popularna praktyka, sam poruszylem ten temat ale odnosnie kurtek i firmy Modeka i polskich Rider i mTTr
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe