Car park na lotnisku dla moto
• Strona 1 z 1
Car park na lotnisku dla moto
Zamierzam podjechać sobie motorem na lotnisko (stansted) i zostawic na parkingu na tydzien. Nie wie ktos czy zapłace taką sama cene jak za auto, bo na stronach nie ma nic o motorach. Miał ktoś może taki dylemat? Lub gdzie indziej mógłbym go postawić? Z góry dziękuje za info 

- kselu1
- Świeżak
Z tego co kojarze to sie za moto nic nie placi.
Jest specjalne wyznaczone miejsce zaraz przy zajezdni autobusow.
Musisz sie kierowac na short stay. Ale nie pod sam pasaz budynku lotniska tylko tam gdzie autobusy.
Jest specjalne wyznaczone miejsce zaraz przy zajezdni autobusow.
Musisz sie kierowac na short stay. Ale nie pod sam pasaz budynku lotniska tylko tam gdzie autobusy.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Witam,
Parking na Stansted dla moto jest darmowy.
Parkuje sie na Long Stay skad zabiera Cie na terminal autobus, ktory wzywasz poprzez nacisniecie guzika intercomu na przystanku.
Pelne info znajdziesz na stronie: http://www.stanstedairport.com
Polecam - ja tam zawsze parkuje.
Pozdrawiam,
Mikolaj
Parking na Stansted dla moto jest darmowy.
Parkuje sie na Long Stay skad zabiera Cie na terminal autobus, ktory wzywasz poprzez nacisniecie guzika intercomu na przystanku.
Pelne info znajdziesz na stronie: http://www.stanstedairport.com
Polecam - ja tam zawsze parkuje.
Pozdrawiam,
Mikolaj
FZ6 - co tu dodać!
-
mikolaj_s - Świeżak
Za godzine bede na Stansted to dokladnie sprawdze 

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Juz wrocilem
No i w sumie kazdy ma racje.
Bo moto mozna zostawic przy short stay jak ja mowilem jak i na long stay.
Ale pan z biura parkingu doradzil mi Mid stay... ale nie wiem dlaczego.
Jesli moto zostaje dluzej niz 48godzin trzeba wypelnic aplikacje. I to wszystko. Parking jest darmowy.

No i w sumie kazdy ma racje.
Bo moto mozna zostawic przy short stay jak ja mowilem jak i na long stay.
Ale pan z biura parkingu doradzil mi Mid stay... ale nie wiem dlaczego.
Jesli moto zostaje dluzej niz 48godzin trzeba wypelnic aplikacje. I to wszystko. Parking jest darmowy.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Safety First! 

- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
- kselu1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Emigranci Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości