Odwieczny pojedynek starych i młodych.
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
No ok, ale Tobie chyba by się przydała praktyka w stosowaniu się do regulaminu forum. Wiesz, ze jak odpowiada się na posta wyżej to nie cytujemy? Chyba, że chcesz na coś konkretnego zwrócić uwagę...
Pozatym widać po ostrzeżeniach, że się nie stosujesz.
Pozatym widać po ostrzeżeniach, że się nie stosujesz.
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
Niby jest motorowerowa do 45km/h ale powiedzcie mi czy na drogach widac zeby tyle te skutery jechaly. Co do driver92 to zgadzam sie bo tez myslalem ze prawko rachu ciahu a tu dupa. Wszystkiego sie trzbea dokladnie nauczyc
pozdro
pozdro
S - szał
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
- Herbi NSR
- Świeżak
CeBeRek napisał(a):Spłoszyliście autora tematu, teraz pewnie będzie jeździć z zamkniętymi oczami po swoim podwórku.
Czemu przestałem śledzić wątek ? Bo tak patrzę, że na forum większość osób, które się wypowiada ma po 14 lat. Myślałem, że spotkam tutaj raczej grupę ludzi w wieku 20 wzwyż

Koniec tematu:)
Chętnie jeszcze pogadam na PW, z osobami powyżej 20 roku życia:)
- Under
- Świeżak
Wiesz Fenek - tak na prawde ...
skuter jest pojazdem ktory powstal nie dla rozrywki dzieciakow tylko do ekonomicznego transportu z punktu A do punktu B. Majac dosc korkow, musisz sie gdzies dostac. Na moto nie bardoz jest jak, jesli musisz wygladac conajmniej porzadnie - a czesto pod krawatem w garniturze. Po prostu motocyklem sie nie da - a skuterem owszem. Zalozysz swistaka na glowe, usiadiesz jak pan na tronie i pojedziesz. Tak wiec skuter nie ma "przeznaczenia wiekowego" a jedynie glupota uzytkownikow sprawila ze wstyd jechac czymkolwiek mniejszym od Burgmana.
Powiem Ci ze zamiast ubierac sie w kombinezon, zapinac, meczyc przy +30 wolalbym wskoczyc na taka pierdziawe i zalatwic to co mam do zalatwienia, niestety - sam widzisz co sie dzieje.
Under - no to chetnie, moje gg masz w profilu.
skuter jest pojazdem ktory powstal nie dla rozrywki dzieciakow tylko do ekonomicznego transportu z punktu A do punktu B. Majac dosc korkow, musisz sie gdzies dostac. Na moto nie bardoz jest jak, jesli musisz wygladac conajmniej porzadnie - a czesto pod krawatem w garniturze. Po prostu motocyklem sie nie da - a skuterem owszem. Zalozysz swistaka na glowe, usiadiesz jak pan na tronie i pojedziesz. Tak wiec skuter nie ma "przeznaczenia wiekowego" a jedynie glupota uzytkownikow sprawila ze wstyd jechac czymkolwiek mniejszym od Burgmana.
Powiem Ci ze zamiast ubierac sie w kombinezon, zapinac, meczyc przy +30 wolalbym wskoczyc na taka pierdziawe i zalatwic to co mam do zalatwienia, niestety - sam widzisz co sie dzieje.
Under - no to chetnie, moje gg masz w profilu.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Czemu przestałem śledzić wątek ? Bo tak patrzę, że na forum większość osób, które się wypowiada ma po 14 lat. Myślałem, że spotkam tutaj raczej grupę ludzi w wieku 20 wzwyż
No niestety na forach przebywają głównie dzieci, niewiele starsze od mojego młodszego brata. Nie wyobrażam sobie go na NSR. Nie ważne jak długo by jeździł
Chętnie jeszcze pogadam na PW, z osobami powyżej 20 roku życia:)[/quote]
Jesli chcesz z doroslymi to na motocykle wejdz bo tu malolaty przewazaja

Chętnie jeszcze pogadam na PW, z osobami powyżej 20 roku życia:)[/quote]
Jesli chcesz z doroslymi to na motocykle wejdz bo tu malolaty przewazaja

S - szał
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
- Herbi NSR
- Świeżak
Simon no ja zgodze się z Tobą, ale prawda jest taka, ze jak młodzież pierwsza zapoznała się z teleofonami niż Ci starsi, tak ze skuterami jeszcze jest w trakcie chyba i zanim tu bedzie tak jak u skośnookich to troche minie 

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
Co to w ogóle są za selekcje? Ja mogę wymieniać poglądy z małolatem i z dinozaurem i mi to nie przeszkadza. Ważne jest to co ktoś pisze a nie ile ma lat. Jak tak potrzebujesz dojrzałości to zapraszamy na forum emerytów i rencistów. Masz niżej linka jakbyś znaleść nie mógł. http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37412 (otwórz link)
My tu rozmawiamy o tym, co kochamy czyli o motorach i nie patrzymy na to ile ktoś ma lat..
My tu rozmawiamy o tym, co kochamy czyli o motorach i nie patrzymy na to ile ktoś ma lat..
-
Movi - Moderator
Movi - wiesz, selekcja selekcja - tez czesto ustawiam na wejsciu filtr 23+ i ponizej nie rozmawiam, chyba ze ktos jednak wykaze sie posiadaniem niezerowej ilosci szarych komorek.
Co do skuterow - popatrz na Włochy, to pojazd narodowy bezmala. U nas - musimy dorosnac i oswoic sie z takimi realiami. Jeszcze kilka lat.
Co do skuterow - popatrz na Włochy, to pojazd narodowy bezmala. U nas - musimy dorosnac i oswoic sie z takimi realiami. Jeszcze kilka lat.
(otwórz link)

-
Under napisał(a):Chętnie jeszcze pogadam na PW, z osobami powyżej 20 roku życia:)
kompleks jakis?
simonw napisał(a):selekcja selekcja - tez czesto ustawiam na wejsciu filtr 23+ i ponizej nie rozmawiam, chyba ze ktos jednak wykaze sie posiadaniem niezerowej ilosci szarych komorek
udalo mi sie obejsc Twoje zabezpieczenia

-
kravec - Administrator
Nie, masz IQ wieksze niz ameba i srednio inteligentny pokemon.
(otwórz link)

-
dzieciaki, dzieciaki... taki wiek, chce się wszystkim chwalić, udowodnić swoją wyższość, klasę... Ale dostrzec trzeba także, że niektóre małolaty potrafią "jeździć", a nie gnać na złamanie karku... To kwestia dojrzałości i nie tyle umiejętności, co wyobraźni... sam jestem jeszcze małolatem, jestem przedstawicielem 14-latków... często nas krytykujecie... ale za co? za brak wyobraźni? za zły wiek? za obraz OGÓŁU? trochę to niesprawiedliwe... ale patrząc z innej perspektywy, perspektywy doświadczonych kierowców i motocyklistów: macie prawo tak myśleć i mówić. macie powody, aby tak uważać. w końcu wy wiecie, co się może stać np. ścigając się na terenie zabudowanym ect. my do tej świadomości musimy sami dojść... oby nie za późno... w końcu ludzie uczą się na błędach...
opis na wakacjach 

- piotrek1313
- Świeżak
jesli 14 latek jest swiezakiem na forum i pisze sensowne posty to zaden mod sie do niego nie przyczepi a jak jakis user z dluzszym stazem zaczyna sie go czepiac to wtedy sie reaguje ale na kozysc mlodego. ale 99% mlodych pisze takie posty, ze glowa boli, rece opadaja i zaczyna sie jedno wielkie koszenie. nie nasza wina, ze na forum wchodzi malo wartosciowych ludzi a wiekszosc to zakompleksione malolaty z pryszczami na twarzy, marzaco o swoim moto a jedyne co maja to ponaddzwiekowe skutery, ktorymi moga robic wszystko. to potem nie dziw sie jak jest jedna wielka nagonka na malolatow.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
masz rację gumisss... będę cierpiał z powodu 99% małolatów
ale to już rozmowa nie na temat 

opis na wakacjach 

- piotrek1313
- Świeżak
Senek - widzisz, problem jest taki ze niestety patrzac na pytanie zadane, wszystko opada i nie wiesz czy masz sie smiac, plakac, czy polecic czlowiekowi od razu dobrowolna eutanazje. Wtedy wybieramy kubel zimnej wody - chociaz w wiekszosci przypadkow delikwent otrzymuje na raz odpowiedz, ostrzezenie i porade odnosnie stosowania sie do regulaminu.
Ja tam sie w dzial 125 nie wcinam Kravcowi i Moviemu ale biorac pod uwage letnia akcje Neostrada w kazdym domu - musze pomagac.
Ja tam sie w dzial 125 nie wcinam Kravcowi i Moviemu ale biorac pod uwage letnia akcje Neostrada w kazdym domu - musze pomagac.
(otwórz link)

-
senekkorzenna napisał(a):Ostrzeżenie to dla mnie ten kubeł zimnej wody i niektórym wydaje się że jest to atak bezpardonowy dlatego raczej polecał bym pouczenie w typie ;zamykam temat a ty skorzystaj z wyszukiwarki.
Ja nie mam prawa do wtrącania sie do Waszej pracy i nawet tego bym nie chciał więc proszę przyjmij moją wypowiedź jako takie sobie dywagacje.
pozdrawiam
masz sporo racji- sam dochodze do wniosku ze nieraz jak ktos z 1/2/3 postami dostaje warna juz to moze to zadzialac mocno odpychajaco... No ale niestety- po to je zrobionio zeby dawac. Tak naprawde 1 warn to jest nic- za 3 dostajesz bana na 3 dni... no chyba ze sie zasluzysz ladnie to inaczej. Jednak nieraz jak pewnie sam zauwazasz (przepraszam ze zwracam sie tak wprost- forum internetowe) ze przy zalozeniu tematu gdzie nie jest on tak "ewidentnie" powielany piszemy tlko zeby zadac pytanie w innym badzo odsylamy do czegos (bez warna)... no ale za tematy typu co lepsze- nsr czy cbr warny musza byc... tak samo jak za durne spamerstwo, lub teksty typu "twoja stara"....
mam nadzieje ze mnie (Pan) zrozumie... pozdrawiam
-
kravec - Administrator
Herbi NSR napisał(a):Czemu przestałem śledzić wątek ? Bo tak patrzę, że na forum większość osób, które się wypowiada ma po 14 lat. Myślałem, że spotkam tutaj raczej grupę ludzi w wieku 20 wzwyżNo niestety na forach przebywają głównie dzieci, niewiele starsze od mojego młodszego brata. Nie wyobrażam sobie go na NSR. Nie ważne jak długo by jeździł
Chętnie jeszcze pogadam na PW, z osobami powyżej 20 roku życia:)
Jesli chcesz z doroslymi to na motocykle wejdz bo tu malolaty przeważają

hmm jak szukasz starszych t nie ten dział tu mało kto ma więcej jak 16lat
ja mam 17 :] ale i tak sie z tobą nie umówię boo.. mam dziewczynę ^_^

pozdro

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Właśnie główna zaletą forum jest to że jest duże wymieszanie jeżeli chodzi o grupy wielkowe. Nie tylko młodzi użytkownicy mogą się uczyć od starszych, odwrotnie również. Problem jest tylko taki, że 13-14 czy te 15 lat to jest ten wiek, że każdy chce być (przytaczając wypowiedz jednego z użytkowników forum) "Ghost Rider" i Bóg wie co jeszcze. I później są bez sensowne tematy, bo przecież znakomitej większości młodych zależy na tym, żeby śmigało jak najwięcej, nie ważne czy się zabiją czy nie, jak nie poleci magicznych 200 to nie moto.
-
Movi - Moderator
Re: Odwieczny pojedynek starych i młodych.
Under napisał(a):
Po czwarte... Każdy młody kierowca myśli mniej logiczniej od starszego. Jak zdałem prawojazdy kat. B, to paliłem gumę, wyprzedzałem po 3 samochody na raz. Myślisz, że taki nie będziesz? Mylisz się! Każdy przez, to przechodzi.
Brednie piszesz

Samochodem już umiałem jeździć w wieku 12 a może i 10 lat no i zdarzało się ruszać ze zrywkiem

heh więc nie pisz ,że każdy !

-
Fikol - Świeżak
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Motorowery do 50 ccm