kinroad xt50gy
• Strona 1 z 1
kinroad xt50gy
Witam wszystkich, chciałbym sie czy są jakieś blokady na tym motorku, i jak je można ściągnąć. z góry dziękuje.
korzystając z okazji mam do sprzedania właśnie ten motorek, gdyby ktoś był zainteresowany to daje link na stronę allegro.
A tak wogóle to chciałbym kupić aprilie rx 125. Mam co do tego pytanie, mianowicie czy opłaca sie ściągać takie moto z Niemiec lub z Francji/Szwajcarii? a jak tak to jaka jest mniej więcej różnica w cenach?
Za odpowiedzi z góry dziękuję.
http://moto.allegro.pl/item386449669_ki ... _exc_.html
korzystając z okazji mam do sprzedania właśnie ten motorek, gdyby ktoś był zainteresowany to daje link na stronę allegro.
A tak wogóle to chciałbym kupić aprilie rx 125. Mam co do tego pytanie, mianowicie czy opłaca sie ściągać takie moto z Niemiec lub z Francji/Szwajcarii? a jak tak to jaka jest mniej więcej różnica w cenach?
Za odpowiedzi z góry dziękuję.
http://moto.allegro.pl/item386449669_ki ... _exc_.html
- kajek_kk
- Świeżak
Dużo chcesz za to ,,coś"
Na temat blokad szukaj w dziale o skuterach tam jest tego pełno.
Na temat blokad szukaj w dziale o skuterach tam jest tego pełno.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Człowieku zapomnij, Aprilia rx 50 z 2003 kosztuje tyle !!! Dobrze będzie jak za 2500 pujdzie ...
A podrugie był identyczny temat w dziale off road ...
Popszedni wlaściciel mojej aprili ściągnoł ją właśnie z Francji, tzn opłaca się ...
A podrugie był identyczny temat w dziale off road ...
Popszedni wlaściciel mojej aprili ściągnoł ją właśnie z Francji, tzn opłaca się ...
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
Najwazniejsza blokada w xt50q to moduł zaplonowy(taka kosteczka pod siedzeniem wchodzi tylko jedna wtyczna do niej najczęściej jest brązowa zmień na obblokowaną najlepiej na allegro kup za 40- 50 zl ( w servisie 100 chcą
)

Motocykle to nie wszystko ale bez nich wszystko jest niczym...
- MarTinI1993
- Świeżak
ehh ja bym sie tego pozbył... spalił ale żeby zapłacili np sprzedaj dla antyfanów
tej marki
i będzie mamonka na nowe moto
typu rx senda etc.. :0

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości