[skutery] Motobi wjeżdża na giełdę
• Strona 1 z 1
[skutery] Motobi wjeżdża na giełdę
Dyskusja na temat: Motobi wjeżdża na giełdę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motobi wjeżdża na giełdę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motobi wjeżdża na giełdę
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam nadzieje ze wreszcie ludzie otorza oczy i przstana kupowac te chinsie padla i kupia sobie za takÄ… sama kase paro letniego jakponca lub wlocha...<br><hr>kuba
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Głupi jesteś i tyle, a poza tym pisać nie umiesz.<br><hr>kubaKomentatorzy napisał(a):mam nadzieje ze wreszcie ludzie otorza oczy i przstana kupowac te chinsie padla i kupia sobie za taką sama kase paro letniego jakponca lub wlocha...<br><hr>kuba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
KOLEGO WCALE TO NIE JEST TAKIE GOWNO,NIE JESTEM MILOSNIKIEM MOTBI ALE BAOTIANA JUZ TAK , HANDLOWALEM TROCHE BAOTIANEM I WIEM ZE JAK SIE DOBRZE POSKLADA TO JEST NAPRAWDE NIEZAWODNY,Komentatorzy napisał(a):mam nadzieje ze wreszcie ludzie otorza oczy i przstana kupowac te chinsie padla i kupia sobie za taką sama kase paro letniego jakponca lub wlocha...<br><hr>kuba<br>
JAKOSC JEST LEPSZA NIZ ROMETA I WIELU INNYCH MAREK.
LIPA TO JEST Z QUADAMI,ALE ZA 5 LAT CHINOLE DOPRACUJA JE TROCHE .
BAOTIANEM W 4 SUWIE 100 TYS PRZEJEDZIESZ JAK BEDZIESZ PILNOWAL PALIWA,PRZEGLADOW ,ITP
---------------------------------------------------------------------------
ODBLOKOWANY W ZALEZNOSCI OD ROLEK 68-90 KILOMETROW NA GODZINE POJEDZIE,ZRESZTA PONIZEJ 10 TYS,ORGINALNEGO EUROPEJCZYKA NIE KUPISZ,PRZYKLADY PADA MOTORS ITALY:100 PROCENT CHINCZYK A W HOMOLOGACJI ,WYPRODUKOWANO WE WLOSZECH
...........................................................................
CENY CZESCI ZAMIENNYCH: NOWY SILNIK DO BAOTIANA OK 1000 PLN , CYLINDER DO KYMCO,PEUGEOT OK 700 PLN A GDZIE REMONT, NAJGORSZE ZE MARKETY SIE BIORA ZA HANDEL SKUTERAMI TO MOZE BYC GWOZDZ DO TRUMNY.
WIADOMO ZE BEDA ZAMAWIAC NAJTANSZE A JAKOSC Z CENA W PARZE NIE ZAWSZE IDZIE RAZEM.
A CO DO TYCH NOWYCH WLOSKICH PRODUKTOW TO W NIC NIE WIERZE,JUZ KALORYFERY WIDZIALEM W PORCIE W HAMBURGU ODPRAWIANE Z CHIN, ZGODA 10 LETNI WLOCH BEDZIE 100 PROCENT ITALY ALE JUZ 2 -3 LETNI BEDZIE TAK JAK ROMET MADE IN POLAND
KOLEGA MOJ KUPIL WLOSKI SKUTER W NIEMCZECH OD TURKA LEKKO USZKPODZONY ZA 300 EURO,DZIWNYM TRAFEM PASOWALY CZESCI OD NAJMNIEJSZEGO CHINCZYKA KTOREGO MAM W SPRZEDAZY,SPRZEDAWALEM MU W CENACH HURTOWYCH ZAPLACIL TYLKO 670 PLN PODLUBAL TROCHE,POTEM SIE OKAZALO ZE ZASWIADCZENIE ZE STACJI DIAGNOSTYCZNEJ POTRZEBA ZE POJEMNOSC 49 CM,
130 PLN ,POTEM OPLATA W SKARBOWYM ( MALUTKA JAKAS)
I JUZ GOTOWY SKUTER 6 LETNI ZA 2600 NA 10 CALOWYCH KOLACH,A NA TEN DZIEN BYM MU SPRZEDAL NOWY BEZ ROBOTY I ZERO OPLAT ZA 2200 Z 2 LETNIA GWARANCJA.
CIEKAWE JAK TO JEST ZE CHINSKIE PODZESPOLY PASUJA DO WLOSKICH SKUTEROW PRAWIE WSZYSTKIE
CHINCZYCY KUPILI LICENCJE,ZWINELI BADZ SKOPIOWALI JAPONCZYKOW BO DO WLOCHOW DALEKO MAJA
A I NIEZBYT ICH POCIAGALY EUROPEJSKIE KONSTRUKCJE.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
TO TAK JAK Z AUTAMI DAEWOO BYLO MOWILI ZE SZROTY A TERAZ Z 97 ROKU WZOR : ASTRA ZGNILA A LANOS BLACHA JAK DZWON,JA MAM 370 TYS KILOMETROW W LANOSIE 1,4
OLEJ CASTROL MAGNATEC ,MOBIL 1,WYMIANA CO 12-14 TYSIECY KM,WYMIENILEM SONDE,PRZEWODY ZAPLONOWE KILKA RAZY WIODACYCH MAREK ,OPON MASE, I POL WLOSKIEJ NAJDROZSZEJ INSTALACJ GAZOWEJ SEKWENCJA BARDZO DOBREJ MARKI PODOBNO BRC, NIC MI NIE MOW ZE CHINCZYK ZLY A RESZTA LUX,NAWET GOLF CZY MERCEDES NIE JEST TAKI JAK 15-20 LAT TEMU....POZDRAWIAM MILOSNIKOW SKUTEROW ,NIEKONIECZNIE CHINSKICH
...........................................................................<br><hr> K.SIKORA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiście, że tak - sam mam baotiana od kilku lat, dobrze dotarty na początku systematyczna wymiana oleju i przejechał już ponad 14tys km czy lato czy zima. Pasek po 9,5 tys wymiana oraz aku w zimie tego roku, fakt że Vmax to 55km/h ale i przy tej szybkości dziury na drogach to przekleństwo.Komentatorzy napisał(a):mam nadzieje ze wreszcie ludzie otorza oczy i przstana kupowac te chinsie padla i kupia sobie za taką sama kase paro letniego jakponca lub wlocha...<br><hr>kuba<br>Komentatorzy napisał(a):KOLEGO WCALE TO NIE JEST TAKIE GOWNO,NIE JESTEM MILOSNIKIEM MOTBI ALE BAOTIANA JUZ TAK , HANDLOWALEM TROCHE BAOTIANEM I WIEM ZE JAK SIE DOBRZE POSKLADA TO JEST NAPRAWDE NIEZAWODNY,
JAKOSC JEST LEPSZA NIZ ROMETA I WIELU INNYCH MAREK.
LIPA TO JEST Z QUADAMI,ALE ZA 5 LAT CHINOLE DOPRACUJA JE TROCHE .
BAOTIANEM W 4 SUWIE 100 TYS PRZEJEDZIESZ JAK BEDZIESZ PILNOWAL PALIWA,PRZEGLADOW ,ITP
---------------------------------------------------------------------------
ODBLOKOWANY W ZALEZNOSCI OD ROLEK 68-90 KILOMETROW NA GODZINE POJEDZIE,ZRESZTA PONIZEJ 10 TYS,ORGINALNEGO EUROPEJCZYKA NIE KUPISZ,PRZYKLADY PADA MOTORS ITALY:100 PROCENT CHINCZYK A W HOMOLOGACJI ,WYPRODUKOWANO WE WLOSZECH
CENY CZESCI ZAMIENNYCH: NOWY SILNIK DO BAOTIANA OK 1000 PLN , CYLINDER DO KYMCO,PEUGEOT OK 700 PLN A GDZIE REMONT, NAJGORSZE ZE MARKETY SIE BIORA ZA HANDEL SKUTERAMI TO MOZE BYC GWOZDZ DO TRUMNY.
WIADOMO ZE BEDA ZAMAWIAC NAJTANSZE A JAKOSC Z CENA W PARZE NIE ZAWSZE IDZIE RAZEM.
A CO DO TYCH NOWYCH WLOSKICH PRODUKTOW TO W NIC NIE WIERZE,JUZ KALORYFERY WIDZIALEM W PORCIE W HAMBURGU ODPRAWIANE Z CHIN, ZGODA 10 LETNI WLOCH BEDZIE 100 PROCENT ITALY ALE JUZ 2 -3 LETNI BEDZIE TAK JAK ROMET MADE IN POLAND
KOLEGA MOJ KUPIL WLOSKI SKUTER W NIEMCZECH OD TURKA LEKKO USZKPODZONY ZA 300 EURO,DZIWNYM TRAFEM PASOWALY CZESCI OD NAJMNIEJSZEGO CHINCZYKA KTOREGO MAM W SPRZEDAZY,SPRZEDAWALEM MU W CENACH HURTOWYCH ZAPLACIL TYLKO 670 PLN PODLUBAL TROCHE,POTEM SIE OKAZALO ZE ZASWIADCZENIE ZE STACJI DIAGNOSTYCZNEJ POTRZEBA ZE POJEMNOSC 49 CM,
130 PLN ,POTEM OPLATA W SKARBOWYM ( MALUTKA JAKAS)
I JUZ GOTOWY SKUTER 6 LETNI ZA 2600 NA 10 CALOWYCH KOLACH,A NA TEN DZIEN BYM MU SPRZEDAL NOWY BEZ ROBOTY I ZERO OPLAT ZA 2200 Z 2 LETNIA GWARANCJA.
CIEKAWE JAK TO JEST ZE CHINSKIE PODZESPOLY PASUJA DO WLOSKICH SKUTEROW PRAWIE WSZYSTKIE
CHINCZYCY KUPILI LICENCJE,ZWINELI BADZ SKOPIOWALI JAPONCZYKOW BO DO WLOCHOW DALEKO MAJA
A I NIEZBYT ICH POCIAGALY EUROPEJSKIE KONSTRUKCJE.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
TO TAK JAK Z AUTAMI DAEWOO BYLO MOWILI ZE SZROTY A TERAZ Z 97 ROKU WZOR : ASTRA ZGNILA A LANOS BLACHA JAK DZWON,JA MAM 370 TYS KILOMETROW W LANOSIE 1,4
OLEJ CASTROL MAGNATEC ,MOBIL 1,WYMIANA CO 12-14 TYSIECY KM,WYMIENILEM SONDE,PRZEWODY ZAPLONOWE KILKA RAZY WIODACYCH MAREK ,OPON MASE, I POL WLOSKIEJ NAJDROZSZEJ INSTALACJ GAZOWEJ SEKWENCJA BARDZO DOBREJ MARKI PODOBNO BRC, NIC MI NIE MOW ZE CHINCZYK ZLY A RESZTA LUX,NAWET GOLF CZY MERCEDES NIE JEST TAKI JAK 15-20 LAT TEMU....POZDRAWIAM MILOSNIKOW SKUTEROW ,NIEKONIECZNIE CHINSKICH
...........................................................................<br><hr> K.SIKORA<br>
Pozdrowienia dla WSZYSTKICH użytkowników skuterów i uwaga na dziurawe drogi.<br><hr>QBA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Te chińczyki to jednak badziewie. Kupiłam skuter sowę II motobi, mam ją dopiero 2 tygodnie i już stoi zepsuty. Nie wiem co z tym fantem zrobic, ponieważ w moim mieście nie ma serwisu, w którym mogłabym dokonac naprawy gwarancyjnej. gwarancję mam na 2 lata, ale co mi po tej gwarancji?
Właściciel motobi pan Białek nie odpowiada na meile, nie odbiera telefonów.
Jestem bardzo rozczarowana, chyba wyrzuciłam pieniądze w błoto.
<br><hr>zawiedziona
<br><hr>zawiedziona
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam.prosze o podanie co sie popsulo,moze cos sie pomorze a co do gwarancji to moze pani zawiesc do najblizszej placowki serwisowej skutera.musza zrobic no chyba ze nie ma pierwszego przegladu i przekroczone sa kilometry.Komentatorzy napisał(a):Te chińczyki to jednak badziewie. Kupiłam skuter sowę II motobi, mam ją dopiero 2 tygodnie i już stoi zepsuty. Nie wiem co z tym fantem zrobic, ponieważ w moim mieście nie ma serwisu, w którym mogłabym dokonac naprawy gwarancyjnej. gwarancję mam na 2 lata, ale co mi po tej gwarancji?
<br><hr>zawiedziona<br>
warto tez od swojego ubezpieczyciela sie dowiedziec czy nie posiada pani assistanse bo jest to mozliwe i skutera do serwisu gratis zawiezie laweta. mnie osobiscie auto 93 km wiozlo PZU na lawecie po awarii.<br><hr>koala
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja nie wiem jakoś dużo osób narzeka na te skutery ja jakoś mam wilge 50 II i śmiga mi do teraz a już nim trochę jeżdze z pare lat lato zima nic sie nie psuje;)a v max nie najgorszy 75 mi cisnie;) ktoś nie potrafi docierać i dbać to co się ma, jego sprawa:P<br><hr>anonim
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 16 gości