honda varadero czy suzuki v strom co ładniejsze?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
honda varadero czy suzuki v strom co ładniejsze?
Witam wszystkich zastanawiam się nad kupnem jakiegoś wygodnego enduro , mój wybór to honda varadero 1000 lub suzuki v strom 1000 . Mam problem bo po przeczytaniu wielu postów jeden i drugi odpowiada moim oczekiwaniom ,ale żadnego z nich nie widziałem na żywo i teraz pytanie do was który z nich jest waszym zdaniem ładniejszy ,prosiłbym o wypowiedzi osób które miały styczność z tymi maszynami. Wiem ,że najlepiej samemu porównać obydwa i na pewno tak zrobię ale chciałbym najpierw poznać wasze zdanie. Obydwa z tych motocykli pod względem mechanicznym i konstrukcyjnym stawiam na równi także tylko względy estetyczne zadecydują o wyborze, no chyba że się mylę wtedy proszę sprostować moją wypowiedź.
- Darek15
- Świeżak
Wiesz, nie damy ci odpowiedzi, ponieważ wybór jest kwestią gustu, a każdy ma inny. Jeden ci powie, że mu się podoba ten, a drugiemu tamten więc nie oczekuj od nas zbyt wielkiej pomocy.
-
pablomotors - Świeżak
W tej klasie najlepszy jest GS1200Adventure, wspaniałe MotoGuzzi od niedawna jest w ofercie:
http://www.motoguzzi.pl/files/t_stelvio.html
A z tych dwóch wybrałbym Stroma, też mam na niego ochote.
http://www.motoguzzi.pl/files/t_stelvio.html
A z tych dwóch wybrałbym Stroma, też mam na niego ochote.
- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
Pewnie masz racje że ankieta była by lepsza ale w ten sposób to każdy może uzasadnić swoją wypowiedź i dodać coś od siebie co sprawi że temat będzie o wiele ciekawszy , a z tego co wiem to wiele osób ma podobny problem który z tych motorów wybrać.
- Darek15
- Świeżak
-
JędrekZDW - Bywalec
nie rozumiem twojego pytania. to my mamy wybrać za ciebie jakim sprzętem będziesz jeździł???
można pytać o funkcjonalność, awaryjność itp rzeczy użytkowników danych sprzętów, ale co jest ładniejsze??
trochę przeginka na mój gust. niedługo będziemy się pytali na forum za ile zatankować, albo czy można dziś po śmigać.
trochÄ™ samozdecydowania! pozdro
można pytać o funkcjonalność, awaryjność itp rzeczy użytkowników danych sprzętów, ale co jest ładniejsze??
trochę przeginka na mój gust. niedługo będziemy się pytali na forum za ile zatankować, albo czy można dziś po śmigać.
trochÄ™ samozdecydowania! pozdro
...let's ride...
-
Slesz - Świeżak
jak ci się nie podoba pytanie to nie odpowiadaj, dla mnie na przykład ma znaczenie zdanie innych, a tak jak napisałem wyżej chciałbym poznać wasze zdanie i czemu zawsze znajdzie się osoba która musi skomentować czyjeś pytanie jak zależy ci na kłótni to znajdź se inne forum.
- Darek15
- Świeżak
Darek15 napisał(a):dla mnie na przykład ma znaczenie zdanie innych,
kupujesz moto dla siebie czy po to żeby się lansować przed znajomymi którym on się podoba?
jak dla siebie, to jedź, obejrzyj i się zdecyduj. Resztę już wiesz.
- jot
- Świeżak
dla mnie Vstrom ale to co mi siepodoba w tym moto komuś innemu moze przeszkadzać kwestia gustu.... sądze żywotnośc tych motocykli jest kwestia ważniejsza niż wygląd... ale nik nie chce jeździć motocyklem który mu sie nie podoba...
-
YZF R1 - Moderator
lansowanie no jeżeli miałbym być szczery to czemu nie, jeżeli np. kupiony przez ciebie motor podobać się będzie innym to co w tym złego, ja mam jeździć na tym motorze a co do jakości prowadzenia i wykonania oba motocykle są na równi to co stoi na przeszkodzie zapytać się innych. Nie ciągnijmy tego dłużej niech każdy powie od siebie które moto bardziej się dla niego podoba .
- Darek15
- Świeżak
Widzę że niektórzy boją się wypowiedzieć na ten temat chyba przez to aby nie zostać skomentowanym przez innych, co się dzieje na tych forach jedna osoba wyraża swoje zdanie to zaraz znajdzie się kilku co próbuje narzucić swoje zdanie każdy ma prawo do indywidualnej wypowiedzi i powinno być to przez innych zaakceptowane, a nie zmierzać ku kłótni jak w większości forów.
- Darek15
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości