moto gp brno
• Strona 1 z 1
moto gp brno
czy moze ktos organizuje wyjazd do brna na moto gp? jesli tak prosze o wszelkie informacje! dzieki!!!
- ss_ss
- Świeżak
Organizować to nie organizuję ale się wybieram na własną rękę. Ruszamy z Warszawy w nocy (lub wcześnie rano) z czwartku na piętek spokojnym tempem. Nocleg mamy zaklepany na kwaterze w Brnie i wejściówki tez już kupione. Dodam jeszcze, że jedziemy z narzeczoną na jedym moto
Pozdrawiam,

Pozdrawiam,
kolecik
...czarna SV650N '99...
...czarna SV650N '99...
- kolecik
- Świeżak
Jeżeli chodzi o nocleg w Brnie pojawił się już taki temat na forum:
viewtopic.php?t=13240
Bilety można zakupić między innymi w firmie
www.grandysduo.com.pl/bilety.html
Ps. Kolecik gdzie w końcu się zatrzymujesz?
viewtopic.php?t=13240
Bilety można zakupić między innymi w firmie
www.grandysduo.com.pl/bilety.html
Ps. Kolecik gdzie w końcu się zatrzymujesz?
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Znalazłem przez stronę limba.com
dokładny link do kwatery: http://www.limba.com/pl/czechy/zakwater ... jektu=3690
Jadę z narzeczoną więc pole namiotowe odpadało...
Pozdrawiam,
dokładny link do kwatery: http://www.limba.com/pl/czechy/zakwater ... jektu=3690
Jadę z narzeczoną więc pole namiotowe odpadało...
Pozdrawiam,
kolecik
...czarna SV650N '99...
...czarna SV650N '99...
- kolecik
- Świeżak
Drat_wa ,Camp Start rzeczywiscie jest najblizej toru i jest to główna imprezownia GP.Brno.W nocy z soboty na niedziele robi sie z tego wielki zlot wiec jesli sie chcesz porzadnie wyspac to nie polecam, ale atmosfera tego miejsca jest nie do podrobienia.Warto.
Z dojazdem nie bedziesz miał problemu-jadąc autostrada z Brna w kierunku Pragi trafisz na drogowskazy i czytelne oznakowanie toru jak również samego Camp Start
Z potrzebnych rzeczy to co zwykle pod namiot.Gastronomia,alkochol na miejscu a jesli chcesz taniej, zrób zakupy np. w Tesco ,przed wjazdem na Camp
Z dojazdem nie bedziesz miał problemu-jadąc autostrada z Brna w kierunku Pragi trafisz na drogowskazy i czytelne oznakowanie toru jak również samego Camp Start
Z potrzebnych rzeczy to co zwykle pod namiot.Gastronomia,alkochol na miejscu a jesli chcesz taniej, zrób zakupy np. w Tesco ,przed wjazdem na Camp
- torowiec
- Świeżak
I właśnie dla tego chcę się wybrać pod namiot
Samo umiejscowienie Camp Start znalazłem i faktycznie jest blisko toru, natomiast jak ktoś by mógł coś napisać na temat parkingu (strzeżony, czy....) i sanitariatów był bym wdzięczny, lub podesłać jakiś link.

Samo umiejscowienie Camp Start znalazłem i faktycznie jest blisko toru, natomiast jak ktoś by mógł coś napisać na temat parkingu (strzeżony, czy....) i sanitariatów był bym wdzięczny, lub podesłać jakiś link.
- drat_wa
- Świeżak
Na campie parkujesz przy namiocie (nie ma wydzielonych miejsc)Odnosnie bezpieczenstwa moto-nie wyjedziesz z campu bez pokazania dowodu rejestracyjnego pojazdu.Od czasu wprowadzenia tej zasady nie słyszałem o kradziezy ,co wczesniej sie zdarzało.
Sanitariaty sa na miejscu , krany z zimna woda ,WC głównie toi toi
Sanitariaty sa na miejscu , krany z zimna woda ,WC głównie toi toi
- torowiec
- Świeżak

Mam jeszcze pytanie odnośnie przepisów ruchu drogowego - ponoć w Czechach max dopuszczalna prędkość motocykla to 90km/h

- drat_wa
- Świeżak
• Strona 1 z 1