Motul czy Motorex
• Strona 1 z 1
Motul czy Motorex
Witam jaki lepiej olej dolewac do paliwa? Motul 800 2t czy Motorex?Koles w Mx Wojcik mowil ze Motorex jest duzo lpeszy sam nie wiem.Jakie wy uzywacie oleje do wyczynówek ?
Kawasaki ZX636 02'
- adamuzz
- Świeżak
Ja Do swojej apki rx leje shell advance vsx 2T pełny syntetyk . Polecam. Niewiem jak z tym Motulem ale wiem ze przynajmniej po tym shellu nie robi sie taki nagar w tłumiku jaki można zaobserwować w simsonach rometach itp. gdzie zazwyczaj leje sie mixola za 10 zl.
Aprilia RX 50 (80) 99r.
- domingez8
- Świeżak
ja laje do cr-ki castrol jakiÅ› do 2T, syntetyczny. Niewiem czy dobry, kieruje sie zasadÄ… drogi znaczy dobry ...
Ale nic sie niedzieje złego ...
ps. mam pytanie a niechce zakladac tematu. Czy szkodzi coś jak leje więcej oleju ?

ps. mam pytanie a niechce zakladac tematu. Czy szkodzi coś jak leje więcej oleju ?
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
No to musiałeś naprawdę za dużo lać... z reguły nie przepali większości i będziesz go mógł zbierać z kńcówki tłumika. Co do osiągów, nie ma jakiejś specjalnie większej różnicy przy motocyklach wyczynowych (mowa oczywiście o małych różnicach w dawkowaniu oleju)...
gba4, jak masz ochotę szybciej pozbyć się tłoka to dalej możesz latać bez tłumika. Nie wiem na czym latasz, ale w przypadku RM 125 zdecydowanie gorzej się wkręca, ryczy jak opentana i spadają zdecydowanie osiągi...
gba4, jak masz ochotę szybciej pozbyć się tłoka to dalej możesz latać bez tłumika. Nie wiem na czym latasz, ale w przypadku RM 125 zdecydowanie gorzej się wkręca, ryczy jak opentana i spadają zdecydowanie osiągi...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości