RS 250 co myslicie
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Thrillco napisał(a):Thores nie jest nawet teoretykiem-jest niebezpiecznym kolesiem, który nie mając najzieleńszego pojęcia o jakimkolwiek pojeździe spalinowym chce udzielać masowo rad...mamy psychiatre na pokładzie??Bo koledze by się przydał.
ja jestem psychologiem ale chyba nie bede mogl duzo pomoc
Orzech napisal: Jak dla mnie to strata kasy. Jestem za tym co powiedzial mlody - szukaj 4'suwa.
w pewnym sesie sie nie zgodze moim zdanie to jest bardzo konkrestna alternatywa na pierwsze moto jak i na moto ktorym chce sie polatac po miescie ani nie zaj**iscie szybkie ani nie powolne a dzwiek naprawd4e nie jest strasznie irytujacy... jesli ma chec to polecam!!
przepraszam za pisownie ale jestem po paru glebszych
- djmuro
- Świeżak
jak każdy psycholog przed czy po terapii cięzkiego przypadku:D
To nie strata kasy, jesli kupic dobry egzemplarz (a więc nie używany jeszcze w kraju)...RS250 klepali do 2003roku bodaj. A 4suw nawet o ciut wiekszej pojemności nie dotrzyma kroku RSce250 z dobrym driverem na pokładzie-wystarczy popatrzeć co chłopcy z motoGP w klasie 250 robią z podobnymi sprzetami:)
To nie strata kasy, jesli kupic dobry egzemplarz (a więc nie używany jeszcze w kraju)...RS250 klepali do 2003roku bodaj. A 4suw nawet o ciut wiekszej pojemności nie dotrzyma kroku RSce250 z dobrym driverem na pokładzie-wystarczy popatrzeć co chłopcy z motoGP w klasie 250 robią z podobnymi sprzetami:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
zostanowiue sie jeszcze ale mysle ze przy tej aprilce zostane teraz wystarczy jeszcze troszke pozbierac i kupowac....
widzialem co robia ci z moto GP dobrze na tym lataja... moc ma dobrą tyl oten dziwek ale on mi neprzeszkadza...
widzialem co robia ci z moto GP dobrze na tym lataja... moc ma dobrą tyl oten dziwek ale on mi neprzeszkadza...
pozdrawiam
- Młody16
- Świeżak
2-osobowa??
Mam takie pytanko w kwestii tej aprilki czy jest mozliwosc zamontowania drugiego siedzenia bo chyba fabrycznie nie ma????
pozdro
pozdro
- Tomash:D
- Świeżak
APRILIA RS 250
Witam koledzy. Akurat tak sie zklada ze posiadam Aprilke wersje torowa 2 osobowa.A co do tlumika i jej pracy to inaczej chodzi niz 125 i oczywiscie nie ma prownania w jezdzie. JA CHCE SPRZEDAC MOJA PONIEWAZ CHCE KUPIC QUADA A CO DO JAZDY JEZDZI SIE SWIETNIE PONIEWAZ JEST LEKKA.JAK KTOS NIE JEZDZIL NIECH SIE NIE WYPOWIADA. A CO DO OPON TO TA APRI MA 2 RAZY SZERSZA OPONE NIZ 125 WIEC NIE POROWNUJCIE ICH TO JEST INNA BAJKA.
SPRZEDAM APRILIA RS 250
- rs250
- Świeżak
Re: APRILIA RS 250
rs250 napisał(a):Wit A CO DO OPON TO TA APRI MA 2 RAZY SZERSZA OPONE NIZ 125 WIEC NIE POROWNUJCIE ICH TO JEST INNA BAJKA.
ma o 20 szersza nie 2 razy szersza.... jest taka w sam raz pasujaca do sylwetki moto... mozna zakladac i 150 i 160- tak mialem w jakis papierach
poza tym jak mozesz miec wresje torowa i w osobowa?? farmazony jakies piszesz..... i po grzyba zes odkopywal temat??
-
kravec - Administrator
martian1 napisał(a):W artykule o pojemnosciach bylo cos napisane o aprilii...
a ze mam dobry humor to wstawiam... (no niezla maszynka)
"Przyjrzyjmy się motocyklowi 2-suwowemu, Aprili RS 250. Pojemność tego motocykla odpowiada pojemności motocykli egzaminacyjnych na kategorię A, na przykład Yamahy SR 250. Jednak zignorowanie Aprili RSV 250 przez osobę, która właśnie ukończyła kurs nauki jazdy na motocyklu Yamaha SR 250, może być bardzo przykre w skutkach. Prędkość maksymalna Aprili RSV 250 to 220 km/h, a do szybkości 100 km/h motocykl ten rozpędza się w czasie około 4 sekund. Co ciekawe, wysokie ustawienie momentu obrotowego sprawia, że rozpędzając się na RSV 250 mamy wrażenie, że ktoś zapomniał włożyć do niej moduł mocy. Motocykl przez dużą część zakresu obrotów praktycznie „nie jedzie”, po czym następuje potężne szarpnięcie tak, jakby nagle w silniku włączyła się turbina. Spowodowane jest to tym, że moment obrotowy osiąga swą wartość maksymalną przy wysokim poziomie obrotów, około 1 500 niższym od poziomu obrotów maksymalnej mocy. W efekcie początkujący motocyklista może z Aprilią RSV 250 przeżyć przygodę, jaka nie spotka go z żadną rzędową „sześćsetką”."
Takich ludzi wiecej

Pozdorwienia Adamo_CBR
Motur nigdy nie umiera
Motur jest wieczny 

-
Adamo _CBR - Świeżak
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4