RS 250 co myslicie
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
RSka 250 jest zywym dowodem na kołach, ze nie koniecznie trzeba wam na poczatek 600 i wiecej-speed konkretny, masa malusia, odejście tez zdrowe, nie wygląda jak "rower". Motocykl idealny?Nie....to bzyczenie doprowadzi do szału wcześniej lub później:D
Ale kiedy rozmawiałem z kolesiem który sporo sprzeta miał okazję objeździć w niemczech, kiedy u nas 5 letnia CBX750 to był full wypas sprzet. jeździł m.in. Kawasaki ZXR750, Honda CBR1000F, Suzuki GSXF600 i 750 i 1100EF i wieleoma innymi oraz...RS250 i stwierdził jedno....jesli miałby kupować coś dla siebie 9pracował w komisie stad tyle sprzeta) to tylko RS250, bo nie widzi sensu przeciskania się przez miasto motocyklem o masie 250kg i mocy ponad 100KM...to jest zupełnie zbedne...a RS250 w trasie tez daje rade.
Ale kiedy rozmawiałem z kolesiem który sporo sprzeta miał okazję objeździć w niemczech, kiedy u nas 5 letnia CBX750 to był full wypas sprzet. jeździł m.in. Kawasaki ZXR750, Honda CBR1000F, Suzuki GSXF600 i 750 i 1100EF i wieleoma innymi oraz...RS250 i stwierdził jedno....jesli miałby kupować coś dla siebie 9pracował w komisie stad tyle sprzeta) to tylko RS250, bo nie widzi sensu przeciskania się przez miasto motocyklem o masie 250kg i mocy ponad 100KM...to jest zupełnie zbedne...a RS250 w trasie tez daje rade.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco napisał(a):RSka 250 jest zywym dowodem na kołach, ze nie koniecznie trzeba wam na poczatek 600 i wiecej-speed konkretny, masa malusia, odejście tez zdrowe, nie wygląda jak "rower". Motocykl idealny?Nie....to bzyczenie doprowadzi do szału wcześniej lub później:D
mowisz ze brzeczy tak samo jak 125 itp ?? m isie zdawal oze ma juz lepsze brzmienie

pozdrawiam
- Młody16
- Świeżak
http://cgi.ebay.de/Aprilia-RS-250-BJ-95 ... otohosting tak sie prezentuje miej wiecej
http://cgi.ebay.de/Aprilia-rs-250-TOP-n ... dZViewItem
http://cgi.ebay.de/Aprilia-RS-250_W0QQi ... dZViewItem

http://cgi.ebay.de/Aprilia-rs-250-TOP-n ... dZViewItem
http://cgi.ebay.de/Aprilia-RS-250_W0QQi ... dZViewItem
Ostatnio edytowano 19/9/2006, 16:55 przez Młody16, łącznie edytowano 1 raz
pozdrawiam
- Młody16
- Świeżak
thores-nie szerokośc gumy i wyglad tłumika desydują o tym jak motocykl się prezentuje w całości. Ale jesli pytasz o ogumienie ok..przód 110 tył 150, tłumik...ma własciwie dwa oddzielne, jeden nad drugim...jesli jednak jestes niepełnosprytny i nie wiesz po co masz internet to masz tu jeszcze fotke

brak opisu...
-
do tego dwie tarcze hamulcowe z przodu (na zdjęciu nie widać, bo jest za bardzo bokiem) które występują normalnie dopiero od 600 pojemności.
(ps. ile lat ma thores?
)
(ps. ile lat ma thores?

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
nie wiem ale prosze wszystkich pytajacych o rady na nie zwracanie uwagi na jego doradzanie...chłopak stwierdził że GPZ ma gorsze hamulce od GS500...bo GPZ ma beben z tyłu...no to CB500 to juz kompletna padaka. Thores nie jest nawet teoretykiem-jest niebezpiecznym kolesiem, który nie mając najzieleńszego pojęcia o jakimkolwiek pojeździe spalinowym chce udzielać masowo rad...mamy psychiatre na pokładzie??Bo koledze by się przydał.
brak opisu...
-
No taka aprilis musi mieć takie hamulce 60 kucyków trzeba zatrzymać. Dwa dni temu widziałem kolesia na RS125 tak się w zakręty składał że tylko pozazdrościć (jechałem samochodem był problem go dogonić na drodze szybkiego ruchu) Respekt.
Posty pana psychologa „thores” omijam bo on nie wie co pisze.
Posty pana psychologa „thores” omijam bo on nie wie co pisze.
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
mlody 16 niezwracaj wogole uwagi co pisze thores bo on pewnie nawet nieiwe jak to sie dzieje ze motocykl jedzie jak przekrecasz manetke
<joke> a co do tematu to dzwiek da sie zmienic na bardziej basowy ale to wszystko stasznie duzo kosztuje bo jak sie dowiedzialme tu na forum to 2 suw jest strasznie delikatny na rozne pzerobki i byle gowna do niego niezałozysz same dobre bajerki :/ duzo pali dobra benzynka musi byc do 125 tlumik stoi tzn tak widzialem na necie dedykowany do 125'tek cos kolo 900zł to do 250 musi byc z 1700:/ poprawcie mnie jesli sie myle
ale sprzet ladny jak odkrecisz to leci ladnie swojego czasu duzo filmow ogladalem na necie o tym moto wpisz w video.google fraze "rs250" i posluchaj i poogladaj jak to lata

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
A ja tak sie zastanawiam dlaczego wybrales akurat Aprilie RS250.
Za te pieniadze mozesz kupic cos o podobnej mocy i osiagach,tyle ze 4suw (wiąże sie to z wieksza pojemnsocia)-co akurat w Polsce nie jest problelem bo za OC zaplacisz tyle samo ile w przypadku 250...
Pojemnosc 250 i tak zobowiazuje do posiadania prawa jazdy kat.A,jest to dwusow-wiec jego zywotnosc nie jest rewelacyjna,spalanie rowniez pozostawia wiele do zyczenia,podobno z czesciami tez nie jest "za wesoło".
No chyba ze poprostu zakochales sie w niej-to wtedy rozumiem i nie mam wiecej pytań

Za te pieniadze mozesz kupic cos o podobnej mocy i osiagach,tyle ze 4suw (wiąże sie to z wieksza pojemnsocia)-co akurat w Polsce nie jest problelem bo za OC zaplacisz tyle samo ile w przypadku 250...
Pojemnosc 250 i tak zobowiazuje do posiadania prawa jazdy kat.A,jest to dwusow-wiec jego zywotnosc nie jest rewelacyjna,spalanie rowniez pozostawia wiele do zyczenia,podobno z czesciami tez nie jest "za wesoło".
No chyba ze poprostu zakochales sie w niej-to wtedy rozumiem i nie mam wiecej pytań

-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
mlody napisał(a):A ja tak sie zastanawiam dlaczego wybrales akurat Aprilie RS250.
No chyba ze poprostu zakochales sie w niej-to wtedy rozumiem i nie mam wiecej pytań![]()
zakochalem sie,ale jesli zaproponujesz cos o rownie dobrym wygladzie, osiagach,cenie ( okolo 10 tys) to rozważe to xD
pozdrawiam
- Młody16
- Świeżak
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości