transport motoru
• Strona 1 z 1
transport motoru
Mam problem bo chce przetransportować motor i nie wiem jakim kurierem to zrobić. Motor nie mieści się na palecie więc nie mozna go przewieść np DHL'em. Jaki kurier przewiezie mi ten motor ??
- lols
- Świeżak
a nie lepiej busa ogarnac i po motonoga jechac???
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
zamowic mozesz u sasiada/znajomego itp
no co ty nie masz w okolicy busa?
a jak moto zarejestrowane to w autobus-kupujesz moto i lecisz do chaty na 2kolkach
no co ty nie masz w okolicy busa?
a jak moto zarejestrowane to w autobus-kupujesz moto i lecisz do chaty na 2kolkach
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Bierz od kogoś blachę nawet jak niezarejestrowany i spokojnie dojedziesz, a nie kombinujesz jak koń pod górę.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
milus napisał(a):Ja polecam przyczepki ze Statoila, zależnie od wielkości za 1 dzień wypożyczenia ok. 30zł.Oczywiście potrzebny jest hak holowniczy w aucie...
oooo to jest chyba najlepsze rozwiazanie
na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
no i poco na bijasz postyirko napisał(a):milus napisał(a):Ja polecam przyczepki ze Statoila, zależnie od wielkości za 1 dzień wypożyczenia ok. 30zł.Oczywiście potrzebny jest hak holowniczy w aucie...

Ybr 250 black wydech Arrow
- motosport
- Świeżak
motosport napisał(a):no i poco na bijasz postyirko napisał(a):milus napisał(a):Ja polecam przyczepki ze Statoila, zależnie od wielkości za 1 dzień wypożyczenia ok. 30zł.Oczywiście potrzebny jest hak holowniczy w aucie...
no a ty po co hahaha Głosuje za skasowaniem licznika postów w profilu

...:::Audi Klub Polska Member:::...
FZS 600 2003
FZS 600 2003
-
blazej1901 - Świeżak
Pogotowie motocyklowe/ Transport motocykli 24h
Witam.
Mam wam do zaoferowania transport motocykli, skuterów i quadów. Na terenie Warszawy, całej Polski a także UE.
Transport motocykla na terenie warszawy już od 100 do 150zl!!!
W trasie już od 0.85gr za przejechany kilometr.
POGOTOWIE MOTOCYKLOWE 24h tel. 793 440 799
Jeśli przydarzył ci się wypadek lub masz awarie motocykla daleko od domu dzwoń do nas!!
DLACZEGO MY?
Składa się na to wiele czynników:
1.Profesionalne podejście do klienta-szybka obsługa szkrzynek mailowych 24H - świetny kontakt przez telefon oraz gg.Bez stresowa atmosfera podczas transportu.
2.Bez wątpienia wprawa gdyż transportem zajmujemy sie od pokoleń (w Warszawie od 1954 roku).
3.Świetni kierowcy posiadający odpowiednie kategorie i przebyte miliony kilometrów po Europejskich drogach.
4.Uczciwość - U NAS CENA JEST ZAWSZE TAKA JAKĄ USTALIMY.
5.Solidny tabor.Używamy samochodów z grupy VW i Mercedes serwisowanych na bieżąco. KAŻDY NASZ SAMOCHÓD JEST PRZYSTOSOWANY DO TRANSPORTU MOTOCYKLI.
5.Dysponujemy profesjonalnym sprzętem tj. :
- Najazd dla motocykli z prawdziwego zdarzenia a nie jakiś kawałek deski ( dzięki któremu nawet bardzo ciężkie motocykle nie są problemem ),
- pasy transportowe kilka rodzajów itp.
U nas motocykl stoi w samochodzie profesjonalnie zabezpieczony a nie leży oparty o opony lub inne wynalazki jak wrak!!!
W naszych rękach Twój sprzęt jest bezpieczny!
Przekonaj się SAM!
ZADZWOŃ!!!
Tel. 793 440 799 LUB 516497564
POGOTOWIE MOTOCYKLOWE
Oddział Łódzki tel. 509 559 000 lub 0 665 478 977
Mam wam do zaoferowania transport motocykli, skuterów i quadów. Na terenie Warszawy, całej Polski a także UE.
Transport motocykla na terenie warszawy już od 100 do 150zl!!!
W trasie już od 0.85gr za przejechany kilometr.
POGOTOWIE MOTOCYKLOWE 24h tel. 793 440 799
Jeśli przydarzył ci się wypadek lub masz awarie motocykla daleko od domu dzwoń do nas!!
DLACZEGO MY?
Składa się na to wiele czynników:
1.Profesionalne podejście do klienta-szybka obsługa szkrzynek mailowych 24H - świetny kontakt przez telefon oraz gg.Bez stresowa atmosfera podczas transportu.
2.Bez wątpienia wprawa gdyż transportem zajmujemy sie od pokoleń (w Warszawie od 1954 roku).
3.Świetni kierowcy posiadający odpowiednie kategorie i przebyte miliony kilometrów po Europejskich drogach.
4.Uczciwość - U NAS CENA JEST ZAWSZE TAKA JAKĄ USTALIMY.
5.Solidny tabor.Używamy samochodów z grupy VW i Mercedes serwisowanych na bieżąco. KAŻDY NASZ SAMOCHÓD JEST PRZYSTOSOWANY DO TRANSPORTU MOTOCYKLI.
5.Dysponujemy profesjonalnym sprzętem tj. :
- Najazd dla motocykli z prawdziwego zdarzenia a nie jakiś kawałek deski ( dzięki któremu nawet bardzo ciężkie motocykle nie są problemem ),
- pasy transportowe kilka rodzajów itp.
U nas motocykl stoi w samochodzie profesjonalnie zabezpieczony a nie leży oparty o opony lub inne wynalazki jak wrak!!!
W naszych rękach Twój sprzęt jest bezpieczny!
Przekonaj się SAM!
ZADZWOŃ!!!
Tel. 793 440 799 LUB 516497564
POGOTOWIE MOTOCYKLOWE
Oddział Łódzki tel. 509 559 000 lub 0 665 478 977
- karrrdas
- Świeżak
transport motoru
Uważajcie na tych powyżej. Mnie wystawili do wiatru w bezczelny sposób. Umówiłem się na niedzielę, facet poprosił o potwierdzenie w piątek. Dzwonię rano w piatek, a on mówi,że mu się przeprowadzka trafiła i to mój problem Dla mnie gościu jest spalony. Zwykły cwaniak bez honoru. Ja bym szukał kogoś innego
- Xawer
- Świeżak
CeBeRek napisał(a):Bierz od kogoś blachę nawet jak niezarejestrowany i spokojnie dojedziesz, a nie kombinujesz jak koń pod górę.
no tak... to jest dopiero zlota mysl... do tego wydrukuj na drukarce atramentowej jeszcze pare stow, bo na wache trzeba, prawo jazdy zrob z puszek po piwie, a umiejetnosci jazdy naucz sie ze styczniowego numeru Twojego Imperium...
R6
-
CubaLibree - Świeżak
• Strona 1 z 1