CoÅ› na poczatek
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, rosiboj, Lovtza, Terror, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, andy7, suhy-19, Bostorn, Miczab, Boshi
• Strona 1 z 1
CoÅ› na poczatek
Witam. Jest pełno takich watkow na forum ale wole zawsze zapytac sam. Mam taki problem chce kupic sobie motor (sportowy) jestem poczatkujacy i raczej nie mam zadnego doswiadczenia. Jaki motor mozecie zaproponowac na poczatek limit kasy to jakies 13000. Myslałem nad Yamaha R6 ale po 100m byłbym w trumnie i uwazam ze jest to duzo za duzo jak na poczatek. Czy jakas 400setka moze byc na poczatek? Jesli tak to jaki model, nie chce jakiegos strasznego starucha z wygladem z 17 wieku. Cos o ładnej stylizacji ale zebym sie na tym nie zabił odrazu. Z góry dzięki za odpowiedz. 

- tomekkraków
- Świeżak
Niech tylko jakiś moderator to zobaczy -> Warn gwaranatowany (ja bym nawet 2 dał) . Wiesz że jest tyle tematów i sam się do tego przyznajesz
Pewnie myślisz że kwiaty jeszcze dostaniesz za to że założyłeś osobny temat.
Przeczytaj REGULAMIN, przeproś i wyjdź.

Przeczytaj REGULAMIN, przeproś i wyjdź.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
masz tu link: viewtopic.php?t=628
to jest dużo na interesujący Cię temat, jeśli chodzi o stylizację to już tylko twój gust
to jest dużo na interesujący Cię temat, jeśli chodzi o stylizację to już tylko twój gust

-
House MD - Świeżak
Hmm...
Ja mam małą wiedzę na temat motocykli, ale nie sądzę, żeby znalazł się jakiś przypominający wyglądem "17" wiek. Wtedy to renesans królował
Ale swoją drogą taki motorek z rzeźbą półnagiego herosa nad lampą to byłoby coś 
Ja mam małą wiedzę na temat motocykli, ale nie sądzę, żeby znalazł się jakiś przypominający wyglądem "17" wiek. Wtedy to renesans królował

- gray wolf
- Świeżak
Stary uzyj opcji szukaj takich tematow jest pełno .
Jak już cos pisze to ci odpowiem . Masz temat w tym dziale ninja 250 dołóz 1 tys zł i bedziesz miał nowy motor na poczatek , który niezle wyglada .
Jak już cos pisze to ci odpowiem . Masz temat w tym dziale ninja 250 dołóz 1 tys zł i bedziesz miał nowy motor na poczatek , który niezle wyglada .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości