[Skutery Kingway] Kingway Coliber Rex 50
prosze pisać pod nr.gg16117216 chce porozmawiać o kingway coliber rex<br><hr>lolekKomentatorzy napisał(a):Ja mam kingwaya coliber classic 2 tygodnie zrobilem przeglad jade 55kmh na blokadach wszystko dobrze nie psuje siepolecam<br><hr>LimeQ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
z twojej starej juz ktos blokady posciagał ?<br><hr>adamKomentatorzy napisał(a):gdzie są blokady i jak je ściągnąć prosze o odpowieć <br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):nie umiesz kur.wa sobie poszukac na forum baranie?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):kingway coliber rex zamknij się jasne<br><hr>lolek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
morda po**** AdamieKomentatorzy napisał(a):gdzie są blokady i jak je ściągnąć prosze o odpowieć <br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):nie umiesz kur.wa sobie poszukac na forum baranie?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):kingway coliber rex zamknij się jasne<br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):z twojej starej juz ktos blokady posciagał ?<br><hr>adam<br>
<br><hr>lolek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na tej stronie brak miejsca dla zakompleksionych, pryszczatych małolat takich jak ty. wez juz kuta.sku nie pisz<br><hr>adamKomentatorzy napisał(a):gdzie są blokady i jak je ściągnąć prosze o odpowieć <br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):nie umiesz kur.wa sobie poszukac na forum baranie?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):kingway coliber rex zamknij się jasne<br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):z twojej starej juz ktos blokady posciagał ?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):morda po**** Adamie
<br><hr>lolek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jaki szajs. o_O Moje Derbi to przy tym demon szybkości. ^^Komentatorzy napisał(a):gdzie są blokady i jak je ściągnąć prosze o odpowieć <br><hr>lolek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
moze tak ale Ty i tak zerem jesteś<br><hr>adiczekKomentatorzy napisał(a):gdzie są blokady i jak je ściągnąć prosze o odpowieć <br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):Jaki szajs. o_O Moje Derbi to przy tym demon szybkości. ^^<br><hr>Ann <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ok jak ty przestaniesz<br><hr>lolekKomentatorzy napisał(a):gdzie są blokady i jak je ściągnąć prosze o odpowieć <br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):nie umiesz kur.wa sobie poszukac na forum baranie?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):kingway coliber rex zamknij się jasne<br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):z twojej starej juz ktos blokady posciagał ?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):morda po**** Adamie
<br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):na tej stronie brak miejsca dla zakompleksionych, pryszczatych małolat takich jak ty. wez juz kuta.sku nie pisz<br><hr>adam<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie mam zamiaru. nie za darmo jestem adminem tutaj<br><hr>adaśkoKomentatorzy napisał(a):gdzie są blokady i jak je ściągnąć prosze o odpowieć <br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):nie umiesz kur.wa sobie poszukac na forum baranie?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):kingway coliber rex zamknij się jasne<br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):z twojej starej juz ktos blokady posciagał ?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):morda po**** Adamie
<br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):na tej stronie brak miejsca dla zakompleksionych, pryszczatych małolat takich jak ty. wez juz kuta.sku nie pisz<br><hr>adam<br>
Komentatorzy napisał(a):ok jak ty przestaniesz<br><hr>lolek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zeby wymienic filtr oleju musisz sciagnac dekle od silnika. tam jest taki pierdolnik, trza go sciagnac i za nim jest takie sitko. to sie zadko wymienia ale zalezy tez jaki lejesz olej. ja leje 10w40 pelen syntetyk i jest idealnie<br><hr>paulinaKomentatorzy napisał(a): gdzie jest filtr oleju i po ilu km go wymienić<br><hr>karolcoliber rex<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ok dzeiki za szybką odpKomentatorzy napisał(a): gdzie jest filtr oleju i po ilu km go wymienić<br><hr>karolcoliber rex<br>Komentatorzy napisał(a):zeby wymienic filtr oleju musisz sciagnac dekle od silnika. tam jest taki pierdolnik, trza go sciagnac i za nim jest takie sitko. to sie zadko wymienia ale zalezy tez jaki lejesz olej. ja leje 10w40 pelen syntetyk i jest idealnie<br><hr>paulina<br>
<br><hr>karolcolber
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
o mnie przestaniesz pisać okKomentatorzy napisał(a):gdzie są blokady i jak je ściągnąć prosze o odpowieć <br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):nie umiesz kur.wa sobie poszukac na forum baranie?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):kingway coliber rex zamknij się jasne<br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):z twojej starej juz ktos blokady posciagał ?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):morda po**** Adamie
Komentatorzy napisał(a):ok jak ty przestaniesz<br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):nie mam zamiaru. nie za darmo jestem adminem tutaj<br><hr>adaśko<br>
<br><hr>lolek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
spoko. tylko nastepnym razem poczytaj se na forum co ludzie pisza o blokadach bo jest tego na prawde duzo a pozniej pisz posty<br><hr>adamKomentatorzy napisał(a):gdzie są blokady i jak je ściągnąć prosze o odpowieć <br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):nie umiesz kur.wa sobie poszukac na forum baranie?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):kingway coliber rex zamknij się jasne<br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):z twojej starej juz ktos blokady posciagał ?<br><hr>adam<br>Komentatorzy napisał(a):morda po**** Adamie
Komentatorzy napisał(a):ok jak ty przestaniesz<br><hr>lolek<br>Komentatorzy napisał(a):nie mam zamiaru. nie za darmo jestem adminem tutaj<br><hr>adaśko<br>Komentatorzy napisał(a):o mnie przestaniesz pisać ok
<br><hr>lolek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jakotakiego piszczenia sie nie da usunąć. ja wymieniłam szczeki hamulcowe po 6000km bo sie starły i tez piszczały. ale czasami po deszczu jak naleci wody to piszcza ale łapią dobrze<br><hr>paulinaKomentatorzy napisał(a):jak usunąć piszczenie chamulców<br><hr>karolcoliber rex<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam Pytanko !! Skuter Coliber Rex Ma GdzieÅ› ZapalniczkÄ™ ( Albo CoÅ› Podobnego ) Prosze O Odp !!<br><hr>BartekColiber
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jaka zapalniczke?<br><hr>adamKomentatorzy napisał(a):Mam Pytanko !! Skuter Coliber Rex Ma Gdzieś Zapalniczkę ( Albo Coś Podobnego ) Prosze O Odp !!<br><hr>BartekColiber<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Musisz ustawić obroty. Odpal skuter i niech sobie pochodzi z pięć minut żeby silnik się rozgrzał. Zgaś silnik i zakręć śrubkę do oporu. Potem odręć o jeden obrót. Odpal silnik i zakręcaj powoli śrukkę aż tylne koło się zatrzyma. Pozdro.<br><hr>ObrotyKomentatorzy napisał(a):powiedzcie prosze czy oplaca sie sciagac ten duzy filtr powietrza w colibrze i zakladac stozek a przy okazji wymienic ta dysze glowna? Myslalem o tym ostatnio zeby tak zrobic ale nie wiem czy to nie uszkodzi silnika<br><hr>kalkulatorek<br>Komentatorzy napisał(a):Co zrobić gdy skuter sam jedzie???? (to nie żart)<br><hr>dawid<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba z przepaści i z czołgiem na plecach. W tym gównie licznik prędkościomierz przekłamuje, tak jak i wskaźnik paliwa.<br><hr>Chińska plastykowa kupa złomu.Komentatorzy napisał(a):co bym musiał zrobić żeby skuter coliber jechał trochę szybciej tak więcej do 50 km/h tak żeby nie ściągać blokad.
bo mój jedzie maksymalnie do 45 km/h<br><hr>Wrocławiak<br>
Komentatorzy napisał(a):mój normalnie 70kmh bez tuningu, a jak jest duża prosta to nawet 75kmh<br><hr>mlody<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 22 gości