[Skutery i 125-tki] Skutery Kingway
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
wyjebać na złom to trzeba CiebieKomentatorzy napisał(a):mam kingwaj fonero niechce mi odpalic a jak odpali to szarpie po ruszeniu i gasnie co robic.<br><hr>dinus53b<br>Komentatorzy napisał(a):wyjebać na złom<br><hr>sardsa<br>
założę się, że nigdy nie jezdziłeś lub nie mmiałeś lub masz np.debri z 1991r.
Kingway ma obrazliwe komentarze ale ja mam apollo 50ccm (jak kolega) wystarczy zmienić cylinder i śmiga 100km/h
jest fajny bo kosztuje 3,*** zł a da się jezdzić po wszystkim (zależy na jakiego trafisz) ja mam przejechane 20k i tylko regulowałem gażnik wymieniałem cylinder i zmieniłem opony na crossowe <br><hr>LEDovy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
OMG założę się, że masz 9 lat. NAucz się pisać taka rada na przyszłość a i... nie kimco tylko kymco.Komentatorzy napisał(a):miałem kupic kingwaya ale stwierdziłem że jest to bubel gdy mi powiediał mechanik jnnej marki skutera jusz wole marki takie jak zipp kigwey kimco i inne aby nie te . Ladne to fakt ale dobry to nie jusz lepszy romet<br><hr>ten co miał kupić<br>
Romet, Zipp, Kymco, Keeway to też chińskie!<br><hr>LEDovy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zależy.. Bo ja mam serwis bardzo blisko i w serwisie pracują koledzy mojejgo taty jest spx. Gdzie masz ten serwis gdzie są kpiny? Ogarnij w Popowie to jest PRo<br><hr>LEDovyKomentatorzy napisał(a):miałem kupic kingwaya ale stwierdziłem że jest to bubel gdy mi powiediał mechanik jnnej marki skutera jusz wole marki takie jak zipp kigwey kimco i inne aby nie te . Ladne to fakt ale dobry to nie jusz lepszy romet<br><hr>ten co miał kupić<br>Komentatorzy napisał(a):oczywiscie ze romet lepszy ja kupilem tigerro i co i mam w nim tyle awarii ze czasem mysle zeby go gdzies spalić i cieszyć sie ze jednego garba w zyciu mniejodradzam ps.serwis kinga to chyba jakies kpiny<br><hr>madklos<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co to da ? Bo zastanawiam się aby go kupić i tuningować ale opinie nie są zbyt miłeKomentatorzy napisał(a):ja kupilem kingway fonero na poczatku mialem z nim problemy ale ojciec byl mechanikiem i mi zrobil bo w serwisie to jest tragedia. Dotarłem go do końca i teraz mi jedzie max. 65km/h, a nie sciagalem zadnych blokad. Na poczatku myslalem co za gowno kupilem ale to byly mala usterka zwizana z filtrem powietrza, a teraz jestem bardzo zadowolony:)pozdrawiam<br><hr>fonero<br>Komentatorzy napisał(a):i co dalej jeździsz 65 km/h bo to troche śmieszne ja mam Kingway koyot 50 i mój jjedzie najwięcej 85 a też nie ściągałem żadnych blokad tylko o te skutery trzeba strasznie dbać mam dla cb rade. Wiesz gdzie jest gaźnik ????!!!!! tam masz taki plastik okrągły przykręcony dwoma śróbkami odkręć te śrubki i odkręć na środku taką śrubkę malutką aha tam jest sprężyna ją wyjmij a później spowrotem włuż pozdrawiam<br><hr>michal<br>

<br><hr>Webasto1997
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości